vasile eugen Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 SalutareMa poate ajuta cineva cu o schema pentru acest model.Imn mod special partea audio ma intereseaza.Va multumesc. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Click aici:. http://elektrotanya.com/lg_ht302sd.pdf/download.html Succes !!! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 trebuie sa ma loghez acolo? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Salut ! nu este musai nevoie ca sa va logati, pt ca doua scheme pe zi vi le da si asa,fara sa fiti logat,apasati pe adresa aia de mai sus pe care v-am dato eu si trebuie ca sa apasati pe Get Manual,daca vreti ca sa loati mai mult de doua scheme trebuie ca sa fiti logat. Mult succes !!! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 20, 2010 Autor Partajează Postat Mai 20, 2010 Am reusit sa iau schema ,ramine miine sa vad problema.Va multumesc de adresa. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 va multumesc pentru indrumare, am reusit sa o fac .Sa umblat in meniu si a schimbat hexurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum