Vizitator Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 In seara asta am finalizat si preamplificatorul corector de ton de tip Baxandall cu ECC83; Accentuaza foarte bine basul si se aud impecabil si frecventele inalte, efectiv se aude cum lucreza tweeter-ul, iar amplificarea lantului audio a crescut considerabil. Am cuplat la intrare sursa de semnal aproape de minim (o liniuta pe display-ul receptorului cu sinteza PLL). Reglajul frecventelor este diferit prin acest preamplificator, are o alta dinamica se aude mai "special " fata de un reglaj din soft (Winap) pe calculator atunci cand este cuplat direct etajul final pe mufa audio/output a placii de sunet; (Cred ca este comparatia dintre un semnal digital si unul analogic.) Profunzimea basilor are un "feelings" aparte greu de descris in cuvinte pentru cei care nu au avut ocazia sa asculte un amplif de genul push-pull. Am incercat sa prind intr-un mic filmulet ceva din sonoritatea acestui amplif, insa aparatul meu foto cu un microfon de uz general este limitat: http://s453.photobucket.com/albums/qq26 ... C14012.flv Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Salut, O schema interesanta de corector de ton realizata cu tubul ECC83, cuplat direct la intrarea Amplificatorului de putere, reglajul de volum se face din intrarea preamplificatorului corector printr-un potentiometru de 0,5M Link spre comentariu
iora Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 lucreaza foarte bine varianta de corector de ton din RR Traviata sau Eforie. schema o gasesti intr-un post de-al meu.e o greseala pe schema C235 e 4,7nF nu 4,7pF, in parctica iti recomand 47nF.schema o aud zilnic in RR meu.amplificarea e reglata pentru a ataca un EL84, insa o poti adapta usor.aceasi intrare direct in volum cu pot. 1M. nu am zgomote la potentiometrii, oricum i-am reconditionat la restaurarea RR.ar merge un filtru loudness la schema asta la volum mai mic Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Buna seara,Desi a trecut ceva timp nu am abandonat acest proiect si astazi am reusit sa ii dau o forma care se apropie de final;Cateva detalii despre acest amplificator Push-Pull:Iesire audio 2x30W /8 sau 4ohmi;4 intrari CD/ LINE/AUX/PICKUP selectabile independentUn corector Bas/Inalte si Balans;Iesire suplimentara pentru casti 300ohmi.Un videoclip :2Wc4SXfEdWw Si cateva poze: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum