Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema HITACHI 7261XQ

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ababiteodor

5

• tv1

4

Nu exista modelul asta la Hitachi. ( are diagonala 72 cm ? ) Mai multe date despre el:sursa :(tranzistoare sau IC = care ? )Baleiaj vertical,final audio,trafo linii ;ca sa identific sasiul cel mai bine e sa pui o poza.

Link spre comentariu

Revin cu date suplimentare la tv HITACHI.TA 8659AN decodorSDA524343 TXTLA7830 final cadreTDA2009 final audioSursa cu tranzistori dar tr de putere lipseste .Trafo linii SAMPO9323 FCA116Tranzistorul final de linii lipseste.Diagonala51As dori macar sa stiu ce tranzistor final linii si tr de putere din sursa are?

Link spre comentariu

poza sasiu.......Salutare!Imi cer scuze poate prea insist si revin cu intrebarea din 19-05-2010 are cineva schema tv HITACHI CDP7261XQ ?Diagonala 51Sasiu 58AA B8218A singura notatie care am gasit-o pe placaProcesor PCA84C640P/030TA8659ANLA7830 cadreTDA2009 audioSDA524343TXTTr.linii SAMPO9323 FCA116La sugestia D-lui TV1 am pus si poza sasiului dar nu am primit nici un semnal.Ma poate ajuta cineva?MULTUMESC MULT!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Fiind sursa cu 3 tranzistoare + unul de putere poti folosi:BU508AF;BU2508AF;BU2520AF/AX;BU2525AF/AX;2SD2498;2SD1710 etc.In etajul final linii:2SD2499;2SD1555;BU508DF;BU2508DF/DX;BU2520DF/DX;BU2525DF/DX etc.Atentie la tranzistoare piratate (falsuri) !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc TV1 dar poate ma ajutati si cu schema pentru ca tv este la tara si cel care a umblat si a plecat cu ceidoi tranzistori a sapat si in alte locuri si sa n-am surprize.Revin cu rugamintea de a optine schema la acest tv.Am reusit sa-i repar sursa si inalta,dar am o desincronizare pe o si v iar doi tz de pe placa se incalzesc f taresi nici nu stiu daca sunt cei din schema.Nu cunosc exact valoarea tensiunilor care ies din sursa iar o schema mi-ar fi de mare ajutor.Multumesc f f mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări