Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferenta XP home cu XP prof , cu fara sp3

spinach

Postări Recomandate

Salutam ,1.Ce diferenta este intre XP Home edition si XP professional edition , pentru cazul ca exista un singur utilizator ? Eu le-am testat si mi se pare ca prof este mai incarcat fara sa beneficieze un utilizator banal.2.Ce diferenta este intre SP2 si SP3 ? Incarcarea SP3 nu mi se pare ca inbunatateste performantele de la XP3.Win7 cu cine seamana ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spinach

1

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

XP Home are lipsa niste functii fara care eu nu pot sa lucrez, dar nu toti au nevoie de ele. Uite: http://www.winsupersite.com/showcase/wi ... me_pro.asp SP3 este in principal un update de securitate. Ca performante, in unele cazuri merge mai bine decat SP2, in unele cazuri mai prost... Eu personal, pe singurul calc cu XP pe care il mai am, am ramas la SP2.

Windows 7 este bazat pe Vista. Din punctul meu de vedere Windows 7 este pentru Vista ce a fost XP pentru 2000.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări