Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator de mica putere

Postări Recomandate

LM3886 sunt prinse de Natonal Semiconductor in programul de samples.

Poti sa-ti procuri 5 bucati gratuit cu conditia sa te inregistrezi la ei si sa ai o adresa de e-mail mai de "firma".

In cazul in care ai o adresa de e-mail normala te vor pune sa platesti transportul. ( aproximativ 17 USD).

Pretul este OK dupa parerea mea si daca esti posesorul unui card bancar nu ar trebui sa fie nici o problema.

http://www.national.com/mpf/LM/LM3886.html#Order

LM3886 alimentat de un SMPS +/-35Vcc in 8 ohmi suna demential pentru un CI.

Este pacat sa nu beneficiem de aceste samples-uri.

Eu am obtinut samples de la Natinal Semiconductor, Texas Instruments (desi s-au unit), ON Semiconductor, Vishai, Wima.

Trebuie doar un pic de sapat.

Toate cele bune,

Mircea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Putin off topic :offtopic2 Confirm si eu faptul ca se pot lua componente in regim sample, am luat de la Onsemiconductor tranzistoare care in mod normal ma costau peste 900 de roni la farnell (si mi se pare ca la farnell sunt preturile fara tva) , eu nu am platit altceva decat transportul :da Chiar ma gandeam la un moment dat cum e cu regimul acesta sample si am zis sa incerc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

as incerca un tda 7294 dar nu stiu exact cum e cu conexiunile acelea ..mute stand-by, si mai ales cablajul cum este facut in datasheet... are mai multe conexiuni si nu stiu fiecare unde sa o pun ; ca in afara de -vcc, +vcc, gnd si input restu nu stiu ce e cu ele exact; de ex PGND, COM,SGND..etc... De aceea voiam sa incerc un lm3886 ca e schema mai simpla si vreau sa termin si eu boxa pe care am inceput-o; dupa aia o sa am tot timpu sa vad ce e cu amplificatoarele pe tranzistori, ca par mai interesante intr-adevar.Da chiar sunt asa de fake lm-urile pe la noi de nu sunt recomandate deloc?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări