Ranger007 Postat Mai 15, 2011 Autor Partajează Postat Mai 15, 2011 As vrea sa iau un amplificator audio kit(cu piesele si pcb-ul laolalta, sau asamblat gata) cam 25-30 W si sa se auda si acceptabil de bine; (adica fara huruituri si neclaritati cand il dau mai tare intr-o limita decenta) . am gasit ceva de genul 30W , kit asamblat gata ; dar e doar 26 de lei; nu stiu ce sa zic ca e cam ieftin si posibil nu prea bun. SAu daca merita....nu stou, as dori un sfat. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Fa-ti un bine si ia de la Sorteh kituri. Link spre comentariu
__farad__ Postat Mai 15, 2011 Partajează Postat Mai 15, 2011 Kit-ul din foto este cu TDA2030.Daca vrei un amplif simplu de montat, ieftin, cu performante mediocre si care va crapa la primul impuls mai puternic ti-l recomand. Daca vrei ceva mai de calitate si nu foarte scump iti recomand integrate din seria LA iar pentru ceva de calitate buna din seria STK (desi acum toate sunt chinezarii). Cel mai bine ar fi sa comanzi aici, pe forum la unul dintre cei care realizeaza kit-uri audio un etaj final de puterea si impedanta boxelor de care dispui (sau pe care vrei sa le cumperi).Parerea mea personala este ca decat sa dai 100 de lei pe panarame mai bine sa dai 200 pe ceva de calitate.Parerea mea Link spre comentariu
FLONE Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Se poate o recomandare pentru un amplificator de 15-20W pe 4 ohmi, dar la puterea asta distorsiuni foarte mici. Ceva de calitate pe ic-uri ca sa fie usor de construit? Link spre comentariu
Ranger007 Postat Mai 19, 2011 Autor Partajează Postat Mai 19, 2011 Da, merge . Astept sugestii. Link spre comentariu
__farad__ Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Simplu, ieftin si acceptabil. Numerele din paranteze sunt pinii de pe celalalt canal. Link spre comentariu
Ranger007 Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 si condensatorii Cs ce valoare au? ca nu scrie, sau nu am vazut eu. Oricum, f simpla schema si usor de realizat, poate o incerc. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 O propunere mai buna decat LM1876 exista? Eu am un sistem Genius 5.1, satelitii sunt cu facuti cu LM1876 si se poate si mai bine ... Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 TDA7294 http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXqwvzw.pdf LM3886 http://www.national.com/mpf/LM/LM3886.html#Overview Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 LM3886 are pe subwoofer, 7294 am ascultat si nu sunt satisfacut. Ceva mai superior de atat?Multumesc Link spre comentariu
indy666 Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 LM3886 are pe subwoofer, 7294 am ascultat si nu sunt satisfacut. Ceva mai superior de atat?MultumescSi daca pe subwoofer e LM3886 e interzis si pe sateliti sa fie la fel?De 7294 si eu sunt nesatisfacut... Link spre comentariu
__farad__ Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 LM1876 era pt Flone care a cerut ceva foarte simplu si de putere redusa. Daca vrei putere si sunet de calitate lasa integratele (exceptie STK daca mai gasesti originali eventual recuperati din niscaiva sisteme mai vechi) si construieste ceva pe tranzistoare.P.S: topicul este amplificator de mica putere. TDA7294 este deja de medie. Numai bine. Link spre comentariu
ironickSQUAD Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Si daca pe subwoofer e LM3886 e interzis si pe sateliti sa fie la fel?De 7294 si eu sunt nesatisfacut...In nici un caz, era doar o parere referitoare la cum se aude.Daca vrei putere si sunet de calitate lasa integratele (exceptie STK daca mai gasesti originali eventual recuperati din niscaiva sisteme mai vechi) si construieste ceva pe tranzistoareNici eu nu caut putere. Am reusit sa fac niste boxe cu ajutorul unei cunostinte in sonorizari (aveam niste difuzoare Tesla noi, cumparate de ceva timp) si mi-ar prinde bine si mie o recomandare pentru ceva de calitate (dif-urile au tot 15W). Ma intereseaza ceva care sa se auda clar, cald, cat mai apropiat de lampi ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Incearca si amplificatoare cu lampi , detalii gasesti la sectiunea de profil ! Link spre comentariu
__farad__ Postat Mai 22, 2011 Partajează Postat Mai 22, 2011 Ma intereseaza ceva care sa se auda clar, cald, cat mai apropiat de lampi ...Un amplif pe lampi! Daca este asa iti recomand amplifuri pe tranzistoare. Sunt mai robuste in primul rand chiar daca mai greu de realizat decat cele cu integrat. La 20-30 de lei un integrat de 15W rezultatele vor fi mediocre.@Ranger007 condensatorii Cs sunt de filtraj. Pune unii de 220uF la minim 35 volti. Filtrajul propriu zis al sursei o vei face pe placuta sursei langa punte. Pentru montajul asta un 4700uF este de ajuns.Desi si mai mare nu strica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum