Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa handmade

Vizitator LauX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionescu liviu

4

• remus68

2

• massacre122

2

• geordy

1

Sfinte Sisoe cata ingeniozitate la partea de inalte! :nas: Eu cred ca tu nu stii ca la driverul de inalte se pune un horn de plastic. In acest caz, cand ai vazut ca driverul nu are sistem de prindere, de ce nu ai intrebat pe forum? Si nu vad rostul nici la sita difuzorului. Ce filtru ai folosit?Acum vad ca parca ai pus un condensator pe inalte. Si parca ai lipit driverul cu silicon, sa vedem acum cum il mai dai jos si il cureti. Sau il lasi asa? Sau tu chiar ai preferat sa nu mai dai banii pe hornuri? Sa stii ca au un rol foarte important...

Link spre comentariu
Vizitator Mosneagu

Sita fara intrebuintare ... v-a afecta sunetul...iar acel comp 44... mai bine il pui in tomberon decat sa il lasi asa...Pune in doamne iartama un horn...e 10 lei unul....

Link spre comentariu
:nas: Calota Dynacordului e cam turtita! Incearca sa o indrepti cu ajutorul unui virf de ac - o tragi usor spre exterior. Monteaza un capac de protectie peste membrana lui ("plasa" aia care il protejeaza de lovituri).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări