Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor incinta fullrange 15" dibeisi

MysteriousBoy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MysteriousBoy

6

• ionescu liviu

3

• alex20alex

2

• remus68

1

Eu sincer nu as recomanda sa folosesti "Dibeisi" (sunt de foarte proasta calitate)!Mai pune ceva banuti si ia-ti macar "BLUE TECH EW-1505" !

Link spre comentariu

Eu sincer nu as recomanda sa folosesti "Dibeisi" (sunt de foarte proasta calitate)!Mai pune ceva banuti si ia-ti macar "BLUE TECH EW-1505" !

+1Si da, se considera reclama, atata timp cat acel magazin comercializeaza, dupa cum se vede clar, produse similare cu site-ul acestui forum, care la randul sau comercializeaza difuzoare. S-ar putea sa ti se atraga atentia.
Link spre comentariu

ok, my bad atunci.. (where the f*ck is edit button?! :/)si ms pt sfat insa dak incep sa zic sa mai pun inca putin sa iau nush ce.. mai bine mai astept si iau 2 hp15w.. insa intrebarea mea era referitoare la difuzoarele alea.. adik in ce sens sunt foarte proaste? se ard repede sau cum? deasta am si intrebat daca a mai folosit cineva modelul ala..ps: initial vreau sa-mi fac 2 boxe fullrange mai low-budget asa.. pentru o mik petrecere la curte si chestii de genu`.. pt inceput :)

Link spre comentariu

Produsele Dibeisi sunt printre cele mai proaste. Nu au auzit de parametrii T/S deci din start nici nu se mai discuta, decat daca ai de gand sa-i masori, dar oricum vei avea o surpriza neplacuta daca ai face asta :rade: .Later Edit. Butonul edit ramane activ doar vreo 5 minute dupa ce ai postat, apoi nu mai apare. Era inainte mereu activ.

Link spre comentariu

Am ascultat citeva difuzoare "Dibeisi": In general au SPL exgerat de ...mic. Oricum, sub 90db. Ce inseamna asta? De exemplu, daca aplici semnal de la un amplificator de 100W la un difuzor cu SPL=88db, se va auzi la fel de tare ca un difuzor cu SPL=97db caruia ii aplici semnal de la un amplificator de 25W. Ce se poate spune mai mult? Mai ai nevoie de parametrii T/S?

Link spre comentariu

acum m-am convins.. deci ca alternativa ar trebui sa folosesc BLUE TECH EW-1505 ? sau totusi sa mai astept si sa iau direct HP15W ? bluetech`ul e 150ron bucata, hp15w`ul e 200..ps: de ce pe site-ul "oficial" poweraudio hp15w`ul e 220ron iar pe discopro e 200ron?:) ma poate lamuri cineva? este vorba totusi de acelasi produs?aceeiasi calitate? sau. .?

Link spre comentariu

pentru ce vrei tu,adica party outdoor,iti trebuie difuzoare cu spl mare,96 db cat are ew1505 sau hp15w e satisfacator,dar chestia e,ca,(din ce am citit,),hp15 nu se descurca asa bine pe medii.de dibesi,nici nu mai incape vorba,o fii el de 15 inch,da de 90 db e greu sa treaca,in special la pretul asta,120 lei.cel mai bine e sa mai astepti putin,pentru ca nu se merita sa bagi bani in ceva prost,adica mai bine dai 250 ron pe un dif,da macar stii ca face treaba,si nu iti moare le 100w.fii pe faza,s-ar putea sa vand un difuzor de 15 inch,98 db,300w, E15-350n,de la Paudio(cumparat cu ceva timp in urma de la dna,m-a costat 350ron casa il am acasa),si la 300w atinge spl-ul a doua hp15w la 2x200w,ideal pentu satelit sau fr. :freaza:

Link spre comentariu

inteleg, dar daca ma intind prea mult intru si in bugetu de amp si nu fac nimic.. cred ca totusi am sa raman pe hp15w pt inceput. Din cate am auzit pana acum, se descurca binisor si dau si ceva bass.. alternativa ar mai fi 2 incinte vlliodor TT-15 (SH).. si app. tin sa mentionez ca sunt incepator in domeniul asta. :)

Link spre comentariu

Vezi ca Vlliodor TT-15 au 150W si 4 ohmi (spun asta pentru ca am desfacut o asfel de incinta si atat scrie pe bass) , prima schimbare care trebuie facuta la ele sunt firelor de la filtru la difuzoare, sunt extrem de subtiri si cedeaza de la vibrati !Eu sincer as alege varianta EW sau HP !Ambele difuzoare sunt bune dar fiecare are care un minus: Ew1505- urca mai bine pe medii ( inghite mult , bagi 400W fara probleme sau chiar mai bine!) Hp15w - coboara mai bine pe joase

Link spre comentariu

deci in concluzie.. banii dati pe difuzoarele alea ar fi niste bani aruncati.. asa ca am sa ma orientez spre hp15w :) multumesc tuturor pt pareri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări