UnD3aD Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 stiti vreun magazin online de unde pot comanda TFDU4100 sau alt TFDU? Link spre comentariu
pavcostel Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Salut Uite aici: 1 TFDU4100 IRDA TRANSCEIVER MODUL INFO http://www.capodimonte.ro Cu stima, Costel Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 28, 2005 Partajează Postat Septembrie 28, 2005 Este chiar de pomana, am vazut la altii ca avea un pret de 10 ori pe atat. Link spre comentariu
UnD3aD Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 a comandat cineva de la ei? stiti cumva cat sunt taxele postale? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 depinde cu ce vrei sa ti le trimita, daca vrei cu Posta normala nu te costa mult transportul. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 complicata schema ... merge f bine cu o singura rezistenta..... nu mai gasesc schema... dar oricum pt sagem trebe drivere, nokia sunt printre singurele tel pe care xp-ul le recunoaste fara drivere, la sagem vede standard modem over ir link si nu merge asa, personal am sagem si este un driver... IRcom2k sau asa ceva si cu ala merge si oricum iti trebe si un soft pt tel ca din windows nu merge, vezi la placa de baza ca setarea pt irda este de obicei in loc la serialul 2 si driveru iti face un com 3 sau 4 virtual ....... sper sa te fi lamurit Link spre comentariu
UnD3aD Postat Septembrie 29, 2005 Partajează Postat Septembrie 29, 2005 multumesc pentru raspunsuri... Link spre comentariu
UnD3aD Postat Octombrie 3, 2005 Partajează Postat Octombrie 3, 2005 ce setari tre sa pun din bios? half-duplex sau full-duplex? delay? Link spre comentariu
naminator2003 Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Salut! am refacut adaptorul infrarosu in SMD. Totul in SMD, fara fire, lucrat bine... Si tot nu merge. In bios am mai multe optiuni. Irda e legat de portul B (serialul cred) Si acolo apare mod care e de vreo 3 feluri si pe urma Irda care poate sa fie IRTX/IRRX sau SINA/SOUTB. Plus ca daca dezactivez portul B nu mai apare la deviceuri. Si nu prea stiu ce sa ii dau de acolo. Sau de ce nu merge..... Cand trec cu telefonul in fata lui nu recunoaste nimic.Mersi pa! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum