Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Infrarosu pe placa de baza

naminator2003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naminator2003

8

• MIHAIS

7

• UnD3aD

4

• i0nutzb

1

Top autori în acest subiect

complicata schema ... merge f bine cu o singura rezistenta..... nu mai gasesc schema... dar oricum pt sagem trebe drivere, nokia sunt printre singurele tel pe care xp-ul le recunoaste fara drivere, la sagem vede standard modem over ir link si nu merge asa, personal am sagem si este un driver... IRcom2k sau asa ceva si cu ala merge si oricum iti trebe si un soft pt tel ca din windows nu merge, vezi la placa de baza ca setarea pt irda este de obicei in loc la serialul 2 si driveru iti face un com 3 sau 4 virtual ....... sper sa te fi lamurit

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salut! am refacut adaptorul infrarosu in SMD. Totul in SMD, fara fire, lucrat bine... Si tot nu merge. In bios am mai multe optiuni. Irda e legat de portul B (serialul cred) Si acolo apare mod care e de vreo 3 feluri si pe urma Irda care poate sa fie IRTX/IRRX sau SINA/SOUTB. Plus ca daca dezactivez portul B nu mai apare la deviceuri. Si nu prea stiu ce sa ii dau de acolo. Sau de ce nu merge..... Cand trec cu telefonul in fata lui nu recunoaste nimic.Mersi pa!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări