Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare tranzistori RF

doru tv

Postări Recomandate

Salut! Am si eu o problema cu identificarea unor tranzistori de radiofrecventa carora nu le-am gasit caracteristicile. Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu detaliile urmatorilor tranzistori:1). 2N33752). TP5015R3). 2N36324). TP50405). KT9046). 2N35537). TP5002S8). K5599). BFY9010). SF13711). SF13612). HLB455vA MULTUMESC!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

2

• The Stressmaker

1

• lorik199

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

1,3,5,6 si 9 sint folositi in special in general in statii de emisie... :da de restul n-am auzit , insa banuiesc ca tot cam pe acolo ar fi folositi si ei...!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

SF136 si SF137 din cate stiu, sunt tranzistori de semnal mic si beta mare. I-am vazut in partea de "osciloscop" la un electrocardiograf vechi. Arunca o privire aici http://www.elektron-bbs.de/elektronik/t ... ransis.htm . HLB455 este un filtru ceramic de frecventa intermediara de 455 kHz din partea de AM de la radioreceptoare (chestia galbena din poza pe lateral cu 3 fire, stanga sus). Incearca sa cauti dupa LTU455B2 ai mai multe sanse.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări