Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LASER LISSAJOUS

BCF

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BCF

30

• Spammer

6

• nickrvl

4

• mely17

4

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Imi cer scuze ca nu am mai scris nimic in acest topic dar nu prea am mai avut timp de acest proiect.... si in plus nu mi-au ajuns laserele comandate nici pana acum....----------------Asa cum am mai zis,programul ruleaza foarte bine cu hex-ul in 16f84...pe 628 nici o sansa.

Cum nu au ajuns?Vanzatorul ce a zis la faza asta?Detaliaza un pic mersul tranzactiei,sa ne ferim de acel comerciant.Dupa ce termini cu oglinzile si aia,aia,vezi ce are 628 de nu vrea sa mearga.
Link spre comentariu

Laserele le-am luat de pe e-bay.europe, nu aveti de ce sa va feriti de comerciant....problema era cu posta romana care a uitat ca produsele din uniunea europeana nu mai terebuie bagate prin tva si taxele lor de rahat.... dupa un track order am ajuns la concluzia ca era de mai bine de 3 saptamani in tara coletul... cu greu l-am recuperat.Acum sper sa am timp sa verific si bugul lui 628 si daca reusesc o sa va anunt.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

De pe ebay.eu cumperi unele lucruri ,dar tot din China sant aduse;atata tot ca primadata vin in Europa si dupa aia iau drumul Romaniei.E mai bine sa iei direct din China,ca nu se mai adauga cele 7zile pana sosesc din EU in RO. Iei de la chinez,poti vb cu comerciantul si daca vb frumos cu el nu-si da seama unde e RO,imaginea lui e a unui cetatean vesteuropean.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări