Vizitator kDz03 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Salut , sunt nou pe acest forum si incepator in ale electronicii As dori putin ajutor in a face o orga de lumini care sa aiba 2 leduri.Vreau o schema (nu prea inteleg schemele) sau un video demonstrativ.Am 2 leduri de la instalatie de pom , 2 baterii.Ce dispozitive electronice mi-ar trebui?Nu stergeti post-ul , deoarece nu am gasit o orga de lumini formata din 2 leduriMultumesc mult Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 nu am gasit o orga de lumini formata din 2 leduri Nici nu ai sa gasesti. Orga de lumini are minim trei canale. Daca renunti la unul din ele (sa zicem canalul de medii), atunci il poti realiza asa. Cu 2 LEDuri iti faci mai bine un "licurici".Aici gasesti scheme pentru orga de lumini http://www.niqro.3x.ro/miniorga/miniorga2009.htm Link spre comentariu
Vizitator kDz03 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Am gasit schema pentru licuriciPe ce as putea pune rezistentele , condensatoarele , ledurile ... ? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Pe o placuta "cablaj test" - conexiunile intre piese se face pe partea opusa componentelor, cu ajutorul unor bucatele de sirma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum