Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie 1000W RMS

Vizitator SaS

Postări Recomandate

Vizitator SaS

Buna tuturor.Vreau si eu de ceva vreme sa cumpar o statie pt masina de 1000W rms...dar din pacate sunt cam scumpe.Chestia e ca am un prieten electronist...el mi-a zis ca se poate face la bani mai putini...adica spre exemplu a gasit un modul de 750W rms si il poate pune pe masina.Bun acuma intrebarea mea este...poate cineva face la 1000W ?Cat ma costa sa fac una de 1000?Ce imi mai trebuie ca sa o pot pune pe masina?Cam tot ce se poate spune despre o statie de 1000W pt masina.Daca cineva crede ca poate face asa o statie la un pret bun... "il angajez" preferabil din Piatra Neamt.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

3

• remus68

3

• Sharky

2

• ionioni2008

1

Top autori în acest subiect

si de ce randamentul ala jalnic?nu mai frumos un clasa D? eu unul ma indoiesc de spusele amicului tau; tare as vrea sa-l vad facand un smps de 1kW

Link spre comentariu

poate vrea omul sa umple portbagajul de baterii

:rade:De aceea au fost inventate electrocarele!1000W reali (nu chinezesti) intr-un autoturism, e totusi cam mult.
Link spre comentariu

Poate încarcă instalaţia într-o remorcă, doar că e mai greu să agăţi femele cu tractorul. :rade: Acuma serios: o avea ideie de ce înseamnă 1kW audio?

Link spre comentariu

:nas: Chiar daca ar fi in clasa D si tot nu-i ajunge un invertor de 1KW pentru un amplificator de 1KW!

macar sa faca el smps ala la 1kw ca dupa mai adauga 100w lejer
Link spre comentariu

dupa mai adauga 100w lejer

:nas: Pune in paralel doua becuri de far si face inca 100W!Un demaror de autoturism cu motor pe benzina are 0,7...1KW. Cit timp crezi ca tine un acumulator daca iti "intepeneste" mina pe cheia de contact in pozitia "start"?
Link spre comentariu
Vizitator Iuliu79

sa zicem ca reusesti sa construiesti magaoaia ,cum i-ti vei proteja urechile in timpul mersului cu masina , dar plaminii,organele interne ? :nebunrau:

Link spre comentariu

.............si 10 filizofi stau sa o scoata.Va bateti prea mult capul. Cine a initiat topicul ma indoiesc ca stie prea multe. Doar ca sa puna un tun de bas, neoane rosii sau albastre si bineinteles toba "sport" sa sune mai misto motoru' sa vada lumea ca are masina baiatu' Lasati explicatiile ca n-ai ce face cu 1000W ca are ce face, inca-s prea putini, daca nu cade tabla de pe masina nu e destul.Raspunsul este simplu: se poate face o statie, dar pt asta trebuie experienta multa si scule. Daca prietenul tau electronist n-a facut pana acum macar o statie de acest gen atunci va invata pe banii tai. Daca e priceput s-ar putea sa iasa ceva misto, altfel nu prea.

Link spre comentariu
:nas: :ras: :bataie :nebunrau: :aut: 1000W, în maşină??? Doamneee... Dacă prin absurd s-ar realiza toată drăcovenia asta, nu ar putea fi folosită decât aşa, printre blocuri, cu portbagajul ridicat, "i-auziţi bă, luaţi de aici" timp de un minut şi gata bacterie... Sau poate vrea PMPO??? Nota 10 sharky, de ce să îţi baţi capul cu toate tâmpeniile???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări