Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferenta dintre REC OUT si LINE OUT!

Cilibiu

Postări Recomandate

Detin un amplituner care nu are LINE OUT!Si doresc ca iau semnal din el sa bag in alti amplificatori mai puternici, insa am observat ca are REC OUT si ma gandeam daca pot sa folosesc aceasta iesire in loc de LINE OUT!Acum ma gandesc ce diferenta este intre REC OUT si LINE OUT? Adik>>> calitatea sunetului?? Recul are volum? sau este iesire de semnal fixa? Pe rec imi iese sunetul modificat? exact cum sar auzi pe amplituner normal? sau ii scoate "brut" ? exact cum intra asa iese?Mai multe detali daca puteti sa mi dati! :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

4

• remus68

4

• ionut_te

2

• ratza

1

Top autori în acest subiect

REC OUT, LINE OUT, cam acelaşi lucru, de obicei nu suferă procesări nici unul nici celălalt (mai ales în cazul amplificatoarelor vechi). De obicei sursele de semnal au LINE OUT, iar amplificatoarele au REC OUT pentru că adună semnale de la mai multe surse şi le redau în funcţie de selecţia efectuată, la ieşire (amplificat) şi la REC OUT (aşa cum intră). Mai rare cazurile amplificatoarelor care mixează diferitele surse...

Link spre comentariu

Da................. :jytuiyu , mam cam facut de ras, deoarece poate nu mam explicat bine!Amplificatorul este CAT SOUND CS907! deci nu este "tip vechi" are DD, DTS....etc, ma refeream ca daca eu selectez una din intrari sa zic CD si il "procesez" sa zic asa, un pic de bas inalte si niste DB pe fronturi...etc , sunetul care o sa mi se auda in boxe o sa mi se auda si pe REC OUT? :nas: ma refer la procesarile sunetului, nu la puterea sunetului ca asta stiu si eu! Volumul este activ pe aceasta iesire?Eu am avut un mixer care avea rec out si diferea fata de amplitunere, de ex unele amplitunere proceseaza sunetul si il scoate si pe REC OUT! bine inteles cele mai vechi! nu din zilele astea!Eu vam cerut o parere, ar fi bine sa utilizez REC OUT sau sa ma leg exact de la intrarea in AMP?Si de la ceva experienta acumulata iata ca am ajuns cu topicul la "incepator" :jytuiyu Dar lasa ca prinde bine pentru incepatori!P.S numai maine intru in posesia lui! :da

Link spre comentariu

Deci pana la urma tot trebuie sal desfac ca sa obtin ce vreau de la el! :cry: Mersi de raspuns, se pare ca nici tu nu sti prea multe!Lasa ca revin cu detali eu, dar maine!L.E Nu ai raspuns la celelalte intrebari care leam pus, si doar leam scris in doua intelesuri! primul si ultimul post al meu, ianafar de acesta!

Link spre comentariu

Am revenit cu detali.Iesirea pentru REC ete conectata exact inaintea intrari operationalului de preamplificare al amplifiatorului tda2030.Deci sunetul este procesat,exista reglare de volum, singura problema este preamplifiarea lui deoarece semnalul este foarte slab. :nebun:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări