Vizitator Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Multumesc! In fisierul-cuprins pe care il am eu nu apare titlul corect si nu l-am putut gasi cu search. Voi reconstrui montajul cu mai mare atentie si eventual cu unele modificari. Sper de asta data sa fie mai util. Link spre comentariu
almarghi Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 eu l-am facut prin anii '80 si l-am modificat un pic prin '90 cand au aparut si pe la noi bateriile de telecomanda auto mici, de 12v. merge si azi. Link spre comentariu
almarghi Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 uite si alta varianta, cu putine diferente: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 La prima vedere nu sunt modificate decat valorile catorva rezistente si nu mai este decuplata rezistenta de polarizare la tranzistorul al 2-lea. Probabil ca parametrii oscilatiilor difera. Link spre comentariu
almarghi Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 este evident aceeasi schema. meritul romanului este ca a dat si indicatii de constructie/utilizare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum