bassbox Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Ce ziceti de acest difuzor?M-ar tenta pt spl =96 dB,insa are fs=70 Hz.Mi-ar trebui intr-o aplicatie nepretentioasa,unde cel mai important ar fi sa sune tare la un amplificator de cca 50W,sa mearga intr-o incinta cu 2 cai si sa fie low cost. http://www.partysound.ro/woofer-mediibass-systems-sp10150-p-4174.html Nu am gasit parametri T/S,probabil este o chinezoroaie........... Poate a incercat cineva si are deja o parere?!?!? Link spre comentariu
bassbox Postat Mai 21, 2010 Autor Partajează Postat Mai 21, 2010 Dati-va cu parerea!Nu-i asa ca la pretul asta Spl-ul e cam dubios(umflat)?Interesant este ,ca apare si pe "saituri" din EU.E prea ieftin sa fie adevarat :nebunrau:Dar exista si contrariul:scump si prost(adica nu face banii) Link spre comentariu
geordy Postat Mai 22, 2010 Partajează Postat Mai 22, 2010 Daca ai posibilitatea, achizitioneaza-l si pe urma testeaza-l cum e indicat aici : viewtopic.php?f=4&t=51696; si pe urma postezi, daca doresti, ce parametri ti-a iesit si cum merge intr-o incinta dupa simulari. Bafta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum