Vizitator empty50UL Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 As dori sa-mi fac alt subwoofer(acu am un JBL GT4-10) si as dori niste indicatii venite de la cei care se pricep si au probat ceva difuzoare la viata lor(a se citi profesionisti)...vreau un dif bun in frecventa dar sa nu fie lenes ca alea de 18"(adik pana la urma ce-mi tre mie frecvente pe care nici macar nu le aud ci doar le simt...dak vreu sa simt ceva vibrand am un sexshop langa mine)...Va multumesc mult ca mi-a-ti(nu stiu cum se desparte exact... oricum ~) citit mesajul si nu m-as supara dak ati pune si neste posturi in leg cu topicu meu... :DP.S.-Nu dispun de fonduri enorme :oops: Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 desi eu unu nu l-am testat... este fff laudat pt raportul calitate-pret de toata lumea: P.AUDIO HP-15W... 1.785.000 parca... vb cu nexus. iti dai si proiect pt el daca te hotarasti. la pretu ala nu gasesti nimic mai bun sau apropiat la calitate Link spre comentariu
radue Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Un difuzor de nota 10:HP-15Wvb cu Nexux, DJ DNA, Frunzila ( daca esti din B ), dar din cate am iunteles mai tre sa astepti cam o luna pana vine transportul de difuri...Cele de 18" nu sunt deloc lenese, scot frecvente destul de joase, dar nu din cele neauzibule ( sub 20 Hz ), sunt proiectate sa scoata cam pana in 40 HZ la randament maxim, pt ca nu cred ca ti-ar placea sa stai langa un subbas de 20 Hz.CU cat difu e mai mare cu atat poate sa coboare mai bine in frecventa ( pune in miscare un volum mai mare de aer ) Link spre comentariu
Vizitator empty50UL Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Da chestia cu frecventa o cunosc...da un link se poate?(pt datasheet sau specificatiile difului...) Link spre comentariu
radue Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Care dintre ele?Daca te referi la HP-15W degeaba iti dau un link pt ca cel adus de ultimul import era facut la comanda;pot sa te ajut cu parametrii aceluia:FS:36 HzQMS:3.58VAS:211.4Xmax:4 mmSD:829 sq.cmQes:0.58Re:6.1Le:1 mHZ:8OhmPe:200Wdar nu stiu cat de mult te ajuta pt ca nu stiu daca se mai aduce acelasi dif;site-ul producatorului:www.paacoustic.com Link spre comentariu
Vizitator empty50UL Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Mai din cate vad eu frecventa e bunicik dar Xmax lasa de dorit...dak era um,pic mai mare avea si Fs mai mic :P Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 x-mech e +- 23mm (pe o directie) 8) Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Nu te lua dupa Xmax, difu se misca destul de putin si scoate un bas destul de bun ( ex la bp4 se misca max 2 mm si tremura toate pe mine );Oricum, din cate am mai citit pe site difu rezista si la 300-400 W RMS@Nexus:Deci sa inteleg ca se misca max 23*2 mm = 46 mm max ( inainte de distrugere ) ? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 da :twisted:, teoretic, pentru ca eu in practica nu am reusit sa depasesc +- 8 mm orice as fi facut (in limita bunului simt) 8) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 46 mm max, ma nu vorbiti prostii. Nici daca o impingi cu mana nu ai atata pentru ca nu permite suspensia Link spre comentariu
radue Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Am intrebat doar :oops: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 46 mm max, ma nu vorbiti prostii. Nici daca o impingi cu mana nu ai atata pentru ca nu permite suspensiaasta declara Paacoustic, nu eu , e trecut in specificatiile difuzorului. :!: Link spre comentariu
kappa_ii Postat August 19, 2005 Partajează Postat August 19, 2005 nexus s-au terminat hp15w ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 19, 2005 Partajează Postat August 19, 2005 asta declara Paacoustic, nu eu , e trecut in specificatiile difuzorului. :!:Mint si ei, dar nu am vazut producator sa nu minta :crazy: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat August 19, 2005 Partajează Postat August 19, 2005 nexus s-au terminat hp15w ?nu mai sunt deocamdataaltele vor fi peste o luna :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum