Ranger007 Postat August 2, 2010 Autor Partajează Postat August 2, 2010 cam asta am de gand sa fac , ca nu prea gasesc integrate de cumparat in giurgiu. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 3, 2010 Partajează Postat August 3, 2010 Asta e cu 1 tranzistor. Link spre comentariu
Ranger007 Postat August 4, 2010 Autor Partajează Postat August 4, 2010 Mersi ptr schema. De data asta chiar am de gand sa o fac cum trebuie.P.S. Am desfacut o sursa stricata de la un calculator si am gasit niste tranzistori MARI de tot. pot folosi si de aia daca nu gasesc bd coresp. schemei? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat August 4, 2010 Partajează Postat August 4, 2010 Da,numai sa nu fie MOS si sa fie PNP.De obicei ,in sursele de calculator se folosesc MJ13005 care-s NPN si mai sant si diode in capsula de tranzistori(alea mari).Orice tranzistor gasesti ,uitate dupa el aici: http://www.alldatasheet.com/ Link spre comentariu
th3-razor Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 am o rugaminte.Am observat ca v-ati construit o mini eoliana.Puteti posta o poza cu motorasul si elicea lui.Eventual daca aveti si convertor turatie. Link spre comentariu
Ranger007 Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 DA am un convertor turatie ca altfel nu scoate decat 0.3 volti ! ! !Am folosit trei rotite dintate de plastic cam asa ca in img1 si poze cu motorasu + elicea... o sa postez si de alea dar nu am timp chiar acuma. Oricum motorasu e de 9 v cc cica si e scos dintr-un casetofon. Link spre comentariu
Ranger007 Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Am pus trei poze dintre care si una cu motorasul.Bineinteles ca nu arata prea bine dar asta se rezolva, nu e greu deloc.P.S. Ratia convertorului de turatie este de 20 la 1(dintre roata mica a motorasului si axul elicei), ceea ce cred ca e destul de bine, nu? Link spre comentariu
Ranger007 Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Si limitatorul de curent poate fi un releu ce opreste circuitul la 1.44?Daca da , atunci sa vad daca pot sa fac unul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum