Vizitator raz3k Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Salut, Bunicul meu detine o orga cu care mai distreaza copiii la gradinita, careia i s-au tocit contactele cauciucate de pe butoane. Solutia de a lipi poleiala pe ele s-a cam dus deoarece cad usor si pot face un scurt si mai mare. Intrebarea mea este: Exista vreo solutie cu care se pot incarca aceste butoane de cauciuc ca sa-si revina la forma initiala si sa faca contact (partea conductoare)? Daca da, as fi recunoscator daca mi-ati spune cum se numeste. La aceste gen de butoane ma refer (numai ca sunt custom made pentru orga) http://ceitems.cn/ebay%20images/PSP/PSP ... cement.jpg Va multumesc. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Daca pe fundul butoanelor indicate de tine sunt niste pastile rotunde si negre, atunci poti cumpara de la magazinele de electronice niste pungulite (kituri de reparatie) cu astfel de pastile de grafit. In punga ar trebuis sa fie si un lipici. Astfel de pastile sunt folosite normal la telecomenzile A/V. Link spre comentariu
Vizitator raz3k Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Multumesc de sfat, o sa caut pe maica domnului astfel de kit-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum