Vizitator crazy_rider Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Boxele sunt gata. Holsuruburile acoperite cu silicon. Uneltele folosite la finiare. Lasate la soare sa e usuce. Aspectul actual si final. Spate. Fata. Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 frumos :)autocolant ai folosit la boxe ? Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 da, autocolant, arata foarte frumos, mai ales imi place contrastul dintre dif galben si cutia neagra.Cu aceasta ocazie as dori sa precizez ca magnat ultra 2000 din imaginile de la inceputul acestui subiect este de vanzare la pretul de 150 ron sau la schimb cu un amplificator de casa 2x30/40W 8ohmi. Este pus si la sectiunea vanzari si pe alte 3 site-uri.Pt alte detalii 0768763010 sau sorry.chiri pe mess. Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Urmeaza sa imi fac satelitii din spate (surround) cu un set de boxe (2 medii si 2 tweetere) care sunt montate pe bmw E36 din fabrica, acestea care le cumpar sunt noi, nu au fost montate pe masina niciodata, sunt in cutii, le iau pt ca sunt concepute de fabricant sa lucreze impreuna, tweeterul are ca si la celelalte boxe un condensator iar pt medii o sa fac un filtru trece sus peste 150-200hz, difuzoarele coboara pina la 70hz. Au 20W+20W mediile. Boxele care le iau maine: Aici sunt montate in usile din fata in BMW E36: Pt amplificare folosesc pe front dreapta si stanga o Electronica A350 cumparata cu uimitoarea suma de 50 ron, in loc de mufele DIN a primit niste mufe XLR montate de mine, a trebuit sa largesc gaurile mufelor DIN pt ca XLR-urile sunt mai groase. Cu aceeash ocazie am demontat-o si am curatat-o de praf. Partea de amplificare functioneaza perfect, singurul minus al ei este ca nu mai are carcasa originala de tabla deasupra si in laterale, in locul ei are o tabla de aluminiu perforata si potentiometrul de balans este schimbat. Pt amplificarea satelitilor de surround as folosi un tda 1562Q sau 2 tda8560Q alimentat/e dintr-o sursa in comutatie de 250-300W. Mai trebuie sa fac si un satelit central, as vrea ceva cu 3 dif de medii si 2 tweetere sa fie pozitionate asa: (medie tweeter medie tweeter medie) cu un amplificator tda8560Q alimentat din aceeas sursa ca si surroundul. Subwoofer am un Blue Tech SPB2A in cutia caruia am montat un transformator si un kit cu tda7294 in punte. Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 ma bucur ca nu a inchis nimeni aceasta discutie deoarece astazi construiesc si satelitii pt suround, in plus am mai achizitionat un videoproiector acer p5270 (am imaginea aproape pe tot peretele, diagonala imaginii de 2.4m ). ink muncesc la sateliti, revin mai tarziu sau maine cu poze Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 chestiile alea chiar cinta ? Link spre comentariu
Vizitator crazy_rider Postat Septembrie 17, 2011 Partajează Postat Septembrie 17, 2011 chestiile alea chiar cinta ? ai fi surprins sa le auzi cat de clar canta satelitii din spate i-am facut dupa modelul celor de la sistemul Klipsch RF-62 deoarece stiu ca nu trebuie sa stea difuzoarele indreptate spre ureche. In felul aceste le voi putea pune in dreptul pozitiei de ascultare sau cu 20-30 cm mai in spate. Satelitul central este compus din 2 difuzoare duble ( au 2 magneti separati diecare cu bobina lui dar o singura membrana) care provin dintr-un tv sony, au 15W fiecare si 8 ohmi, sa ma corecteze cineva daca gresesc: daca cele doua bobine ale difuzorului oval legate in paralel asa cum sunt din fabrica au 8 ohmi, inseamna ca una singura are 16 ohmi? Difuzorul rotund din centru are si el 20W. nu sunt legate aiurea cum cred unii, au filtre facute de mine personal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum