Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Touchscreen iphone chinezesc

paul14

Postări Recomandate

Mi-a picat pe mana un iphone chinezesc, dual sim, camera de 2, versiunea cica "mini iphone". Merge perfect mai putin touchscreen-u la care si-a mai baga cineva degetele si a ajuns cum se vede in poza. Stie cineva cum as putea sa refac legaturile acolo si corespondenta traseelor la "pini".

Posted Image

Sau daca aveti prin service un astfel de touchscreen, cat costa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• paul14

5

• MihaiGSM

2

• Mihai85

1

• gigione01

1

Top autori în acest subiect

Revin. Am gasit mufa pe pcb unde venea panglica cu traseele. Sunt 4 trasee, le dibuiesc eu ordinea, dar intreabarea vine daca pot sa cositoresc putin pe traseele de la touch, locuri indicate cu rosu :nas:

Posted Image

Link spre comentariu

daca sunt din cupru traseele ar trebui sa mearga cositorite.foloseste un letcon bun si putin flux ca sa cositoresti traseele. pt legaturi foloseste sarma Cu-Em cat mai subtire ca sa poti pune la loc geamul fara sa stea ridicat. si banda dublu adeziva subtire in caz ca nu se mai lipeste cea veche.

Link spre comentariu

Tot ce-i posibil, dar incercarea moarte n-are. La doua trasee e relativ usoara treaba ca au mai ramas mici firimituri de cupru din vechea banda. La restul e mai nasol ca nu a ramas nimic. Daca pun o sarma subtire sau un pad mic se realizeaza contactul electric? Am incercat cu aparatul sa vad daca traseele au conductibilitate si nu-mi indica nimic :nas:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Am inteles, renunt la partea cu cositoritul. Oare prin contact mecanic nu merge? :nas: Incerc si la service, dar cer mult astia :bataie

Cea mai sigura solutie:cauta pe Okazii un touchscreen nou si ai rezolvat e cam 30-50 lei.Asa am incercat si eu la un Sciphone(copie Iphone) si pana nu i-am schimbat geamul cu tot cu touch imi facea mereu probleme!Bafta!
Link spre comentariu

Am cautat la vremea respectiva display pe mai multe site-uri, dar nu se gasea. Era un model mai deosebit sa zic care nu prea se gasea pe la noi... Din cate tin minte, a ajuns la gunoi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări