Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamp line/microfon din Ampex600

Vizitator

Postări Recomandate

Am inceput un nou proiect...voi construi un preamp folosind vechiul sasiu al parti electronice de la magnetofonul Ampex600,dar si schema originala cu mici modificari, componentele vechi vor fi sustituite cu comp. noi si de calitate .....revin cu amanunte pt. cine doreste :limb:

Posted Image

Posted Image

Intre timp am "dat jos" toate comp. vechi urmind ca sa initiez montajul ....cu cele noi deasemeni am refacut trafo alim. pe 230v....am comandat trafo de adaptare microfon la CineMag...varianta cu soclu' octal ,in ideea de a avea pe linga o sensibilitate superioara datorata raportului de transformare ...si o intrare bilanciata, pt microfoane de studio......

Am inceput si asamblarea.....

Posted Image

Posted Image

..............Condesatoarele electrolitice originale au ramas sunt prea frumoase...dar in acelas timp perfect functionale...si au o gramada de sectiuni pe care le voi pune in paralel pt a mari capacitatea..

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

In sfirsit am terminat si acest preu (cu intrari comutabile line/microfon....) Gain-ul general pe microfon mai bun de 800 .

Ce e interesant..iesirea are o rezistenta de sarcina de cca 4 kohm, am cuplat niste casti de 600 ohm si am semnal f bun clar/puternic :freaza:

Posted Image

Posted Image

Am facut un pic de zgomot cind am facut poza ca sa se miste acul.... :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări