Vizitator mad_max Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 am un tv sony, la care apar niste zimtari (ca niste descarcari) pe imagine, si se aude si un tiriit atunci cind apar ac zimtari (aca nu ma insel chiar in tub se aud). Cind schimb programul o secunda , doua nu mai face, dupa aia iar face. Sa fie de la traful de linii? Eu lam siliconat ca mai avea unele scapari. E cam scump sal schimb si nu stiu sigur daca de la el face sau o fi vreun condensator uscat (desi am schimbat o mre parte din ei ). Link spre comentariu
Tavi Postat August 16, 2005 Partajează Postat August 16, 2005 pune o surubelnita pe langa trafo linii , vezi daca face scantei si in acel moment apar si zimtarile Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 de cind l-am siliconat nu mai sfiriie cind ma apropii cu surupelnita de el, dar zimtarile tot le face.Ma gindesc sa nu aiba ceva intern trafo de linii!Tubul e trinitron- sa fie ceva la tub? cind apar zimtarile se aude un zgomot (ca un sfiriit) si parca sa zic ca in tub se aude (dar nu sunt sigur).Ca sa intelegeti mai bine cum sunt zimtarile astea la tv meu: fara antena ecranu e negru si apare sus in dreapta nr programului. cind schimb programul vad acel nr. , dar dupa o secunda apar zimtarile si nu mai descifrez nimic din acel numar. Parca ar fi un brum puternic. Dar de unde naiba?sper ca nu va (sau vam) plictisit cu problema meamultumesc Link spre comentariu
MIHAIS Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 tubul n-are nimicscaparile sunt in trafincearca sa scoti cablul de fit si sa-l curetidaca tot zimteaza schimba traful sau izoleaza intre bobina si miezsucces ! Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 e posibil ca tot de la aceasta chestie sa mi se fi sters si dumpul in memorie? Am rescriso; am bagat-o in functiune , a mers bine un timp, apoi iar a facut figuri, datorita carui fapt am recitit-o si dumpul nu mai era complet.e posibil ca acele descarcari sa defecteze memoria?multumesc frumos! Link spre comentariu
MIHAIS Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 foarte posibilte sfatuiesc sa nu te mai joci ca nu cumva sa i-ti trebuiasca si procesorsucces Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Descarcariile alea pot sa iti prajeasca procesorul asa ca fi foarte atent! Ca nu e asa de ieftin un procesor. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 nu cred ca descarcarile au treaba cu procesorul din cate stiu descarcarile se produc in tubul cinescop shi el ar avea de suferit daca am gresesit in afirmatie va rog sa ma corectatzi Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 doamne fereste!daca crapa procu il fac cuibar de gaini, chit co fi sony nam decit sa schimb trafu de linii. ce ziceti: sa ma risc sa iau FBT sau sa iau din prima HR (cu toate ca e dublu la pret)merci domniloro sa va tin la curent (o sa mai dureze- keine geld) Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 Merg bine si FBT-urile nu prea sunt probleme. Link spre comentariu
MIHAIS Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 fbtoricum nici hr nu e prea stralucit Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat August 19, 2005 Partajează Postat August 19, 2005 merci baietivam intrebat pentru ca eu am luat odata un fbt si sa nimerit sa fie defect din fabrica si am avut ceva probleme cu vitacomu sal schimb.(ca nu sunt persoana autorizata si faze din astea).oare stiu baietii de la vitacom echivalentul lui HR7337 in versiune FBT?sau stiti careva? am cautat pe net dar nam gasit.ca vreau sa le compar ca si schema ca sa nu patesc vreo ghidusie.va doresc un weekend placut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum