Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Pana acum arata foarte bine. :aplauze Mi-am adus aminte ca ati vorbit despre butoane. La IR6000 care e cu PC410, butoanele de START si STOP sunt fara retinere. Butoane cu retinere sunt la ventilator si lampa LED.

Link spre comentariu

Pentru Adadu: iti faci treaba bine si cu asta, a mai fost de cineva, prca shark020:

Am unul identic de la statia Tornado, doar ca sonda K este de tot rasul. Te rugasem sa-mi recomanzi din oferta celor de la BGA Reballing care-i mai buna la un buget mediocru. Cert este ca nu-mi permit sa dau 100+ lei pe o sonda, am nevoie de 3 si deja sunt cam la capatul bugetului.
Link spre comentariu

@florius astia-s un UK, presupun ca trebuie sa fac plata prin pay pal la care se adauga taxele de transport. Tare nu ma descurc eu cu siturile externe... Imi incerc norocul, sa vad ce iese. Merci mult pt pont, sunt cele mai convenabile de pana acum.

Link spre comentariu

@florius astia-s un UK, presupun ca trebuie sa fac plata prin pay pal la care se adauga taxele de transport. Tare nu ma descurc eu cu siturile externe... Imi incerc norocul, sa vad ce iese. Merci mult pt pont, sunt cele mai convenabile de pana acum.

Da sunt in UK dar poti plati direct cu cardul si taxele de transport sunt maxim 30 ron .

Cam atit ia si Fancurierul din Bucuresti la Bacau !!!

Link spre comentariu

Da sunt in UK dar poti plati direct cu cardul si taxele de transport sunt maxim 30 ron .

Cam atit ia si Fancurierul din Bucuresti la Bacau !!!

Habar nu aveam, asa e usor daca se poate cu cardul. Merci mult.
Link spre comentariu

Cele 2 butoane sunt puse gresit.- la PC410 - pinii 14-15 = buton START - fara retinere - pinii 13-15 = buton STOP - fara retinere-la REXC100 - butonul de preheater il pui intre pinii 4-5 a lui REXC100 . Este gresita pozitionarea lui intre pinii 6-7 a lui PC410. - buton cu retinere.

Link spre comentariu

Tu poti sa incerci, dar probabil ca acea sticla se va sparge cand va picura flux pe ea.

Sticla respectiva rezista la temperatura degajata de lampi dar nu rezista la socurile termice provocate de diverse substante care ajung pe suprafata ei. Nu degeaba e asa de scumpa sticla schot ceran.

Link spre comentariu

Cele 2 butoane sunt puse gresit.- la PC410 - pinii 14-15 = buton START - fara retinere - pinii 13-15 = buton STOP - fara retinere-la REXC100 - butonul de preheater il pui intre pinii 4-5 a lui REXC100 . Este gresita pozitionarea lui intre pinii 6-7 a lui PC410. - buton cu retinere.

De la PC410 pleaca borna 6 catre borna 5 de la Rex C100 si de la borna 7 PC410 catre borna + SSR1 (cel de la preincalzire), intrerupatorul de la preincalzire este pus intre bornele 4 si 5 de la Rex. Vezi si schema atasata, e preluata tot de aici, cateva pagini inainte. Ar trebuie sa mearga si unul cu retinere la 410, in mod normal orice circuit care nu mai este alimentat se inchide de la sine, cel putin asa este prezentat si in schema din postul asta.Pana una alta, progresul pe ziua de azi la statia IR:- Separat spatiul de control de cel de preincalzire cu tabla- Tapitat bucati de gresie cu folie aluminiu- Fixat soclurile pt lampi in tava de preincalzire, tapitat cu folie aluminiu autoadeziv- Toate firele de la soculri trase prin manson termocontractibil pt o mai buna rezistenta la temperaturi mariAm pus doar 8 lampi inseriate cu spatiu pregatit pt inca 4 daca este cazul. Deocamdata o sa stagnez cu progresul, pana imi vine controlerul PC410 din China. Mai am de pus portul serial (RS-232) in partea de jos a cutiei, sa fac traseele pt senzorii de temp si sa vad cum integrez suportul pt lampa din partea superioara a statiei. Am de ales intre o plita Dark IR si 5 lampi halogen de 500W inseriate. Ce sa aleg?

post-27648-13982968146_thumb.jpg

post-27648-139829681467_thumb.jpg

post-27648-139829681494_thumb.jpg

post-27648-139829681521_thumb.jpg

post-27648-139829681549_thumb.jpg

Link spre comentariu

iti atrageam atentia ca schema desenata de tine este gresita. Si in schema postata din nou de tine este pozitionat gresit "Preheat Switch".Folia de aluminiu autoadeziva se va desprinde. Adezivul respectiv se inmoaie pe la 70*C. Tubul termocontractil se deterioreaza pe la 180*C. Ar trebui sa folosesti tub din ceva fibra, cred ca din fibra de sticla.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări