Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Imi place dar a lui pare aproape profesionist. Este totusi realizabil in casa? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Da, dansul a executat-o de la zero, daca vrei iti mai atasez poze cu aceeiasi statie. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Scuze de postare dubla dar nu mai puteam atasa alte poze. PS: Roaga-l si pe colegu florius poate posteaza si el niste poze cu statia lui. Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Multumesc dar mai degraba un plan de constructie si necesar materiale. Nu ma supar nici pentru alte modele. In urma cu 2 pagini cineva si-a mai prezentat lucrarea de acasa dar din pacate nu mi-a raspuns cum l-a realizat. :( Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 In primul rand iti trebuie o carcasa mai mare, ceva gen carcasa de amplificator, apoi iti trebuie profile de aluminiu, tuburi de quart, controlerul de temperatura, 2 ventilatoare, intrerupatoare, soclu siguranta apoi iti lasi imaginatia sa-ti lucreze Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Preaheater am, l-am testat si ma pot baza pe el, un puhui t8280 cu un controler rex c100. Imi trebuie doar upper-heater. Link spre comentariu
George(sb) Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 ai inceput cu stangul, citeste cap coada tot topicul si nu mai ai nevoie de nici o intrebare, e totul mura in gura Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Ma gandeam ca pe princiupiul cum functioneaza un puhui as putea construi un IR upper heater cu urmatoarele necesare: 1. Rex C100: http://www.ebay.co.uk/itm/PID-FC-DIN-Di ... 565834f28b 2. ELSTEIN RFS80 - 400w 230v: http://www.ebay.co.uk/itm/ELSTEIN-RFS80 ... 4d01ff143e 3. FOTEK Solid State Relay SSR-40DA Single Phase 40A NIB: http://www.ebay.co.uk/itm/FOTEK-Solid-S ... 3f288d372b Nu stiu daca chiar acest model e bun pentru Elstein, ramane sa mai verific. 4. SSR Heatsink: http://www.ebay.co.uk/itm/SSR-Heat-Sink ... 1c3615984b 5. Termocupla K-type 6. Transformator de la 220V la 12V daca nu ma-nsel. 7. Main power switch, alternate switch pentru Rex+ssr. 8. "Cutiile" necesare in care sa montez toate astea. Am uitat ceva? Astept alte recomandari in ceea ce priveste piesele. Link spre comentariu
VIFCOR Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Cauta PC-410 in loc de REX-100Celelalte ar fi Ok, restul e indemanare mecanica constructiva Spor ! Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Cauta PC-410 in loc de REX-100Celelalte ar fi Ok, restul e indemanare mecanica constructiva Spor !Probabil ca ai dreptate, in legatura cu controlerul. Apropo, are vreo importanta daca ceramica este forma patrata sau cerc?Nu ma pot decide asupra SSR-ului, vad ca sunt mai multe modele cu diferite notatii dupa SSR-"XX" unde XX poate fi 25, 40, 60. Ce importanta au astea? Link spre comentariu
VIFCOR Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Probabil ca ai dreptate, in legatura cu controlerul. Apropo, are vreo importanta daca ceramica este forma patrata sau cerc?Nu ma pot decide asupra SSR-ului, vad ca sunt mai multe modele cu diferite notatii dupa SSR-"XX" unde XX poate fi 25, 40, 60. Ce importanta au astea?PC410 - permite reglararea rampelor si PIDCel patrat are caldura mai egal distribuita in cetru,SSR-40 adica de 40A/220V minim Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 Uite si un grafic de reballing, sper sa-ti fie de folos. Link spre comentariu
riderinblack Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 La bottom-heater nu e bun Rex-ul? Nu de altceva dar din asta am comandat pentru statia mea (care, momentan, e in lucru). In rest e "inspirata" dupa statia colegului Mihai Cozac..... Link spre comentariu
Scootie Postat August 30, 2013 Partajează Postat August 30, 2013 La bottom-heater nu e bun Rex-ul? Nu de altceva dar din asta am comandat pentru statia mea (care, momentan, e in lucru). In rest e "inspirata" dupa statia colegului Mihai Cozac.....Pentru bottom heater e okay, pentru upper heater deja trebuie pc410. Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Septembrie 5, 2013 Partajează Postat Septembrie 5, 2013 Buna, sunt nou in acest domeniu si mi-am cumparat un T-862++ pt reball, dupa aceea am citit acest forum si am vazut ca nu prea face treaba, dar ma descurc cu el si cu un aparat de aer cald GORDAK 952, problema mea apare atunci cand curat placa de pe care iau chipul, se dau jos pini, contactele. Ce nu fac bine? :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum