schukaru Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 azi am primit drept de macelarire a placii de pos am alimentat partea cu scurt la 1.4v consuma 0,44A, s-a incalzit un pic procesorul l-am scos de pe placa dor ca dupa ce s-a racit s-a desfacut in doua http://tinypic.com/r/156a981/5 http://tinypic.com/r/j8gshg/5 Link spre comentariu
pinky Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Dupa ce ai dat jos procesorul, ai mai masurat sa vezi daca mai este prezent scurtul ?Nu mi-ai raspuns la intrebarea adresata in 19 august: "Cati ohmi iti arata ?" Link spre comentariu
schukaru Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 nu mai e prezent scurtul, cu multimetrul pe dioda arata 12 Link spre comentariu
pinky Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 nu mai e prezent scurtul, cu multimetrul pe dioda arata 12Inainte sau dupa ce ai dat jos CPU?Daca aveai 12 ohmi cu CPU pe placa, atunci nu era niciun scurt. Aia e rezistenta interna a procesorului.Scurt inseamna 0 ohmi. Link spre comentariu
schukaru Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 cu procesorul dat jos imi inidica o mie si ceva pe dioda Link spre comentariu
pinky Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Deci nu aveai scurt pe CPU. Ai fost foarte zgarcit in detalii. Link spre comentariu
Vizitator tolvaly Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Ar putea sa-mi spuna cineva cu ce pot inlocui cipurile NVIDIA Quadro FX 360M si FX 350M.Multumesc! Link spre comentariu
florius Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Scrie exact seria de pe chipuri ca sa vad mai exact. Link spre comentariu
Vizitator tolvaly Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Din pacate placa din Dell Precision M65 nu mai are chipul. Este functionala, dar la momentul respectiv s-a optat (dupa scoaterea cipului) pentru o placa de baza completa.Acesta era QD FX 350m.Celalat chip, 360M este functional, dupa reball pe un Precision M4300, dar probabil ca in viitorul nu prea indepartat va trebui sa-l schimb. Acesta avea scrisul sters, probabil dupa o schimare de pasta termica. As fi dorit sa-l pot citi si eu, dar nu am avut ce.Multumesc! Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Imi poate recomanda cineva un tutorial pentru un DIY upper heater? Am tot cautat pe net dar nu am gasit unul calumea. Am incercat sa lucrez cu un Aoyue 968A+ sa ridic chipul de pe o placa video dar am diferenta de aproape 50C intre 2 colturi in diagonala si este imposibil sa lucrez asa cu el. L-am desfacut, am incerc sa-i centrez legaturile inauntru dar nu am reusit sa fac nimic cu el sa sufle mai egal. Sunt dezamagit de acest aparat. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Si tu vrei sa faci rebilare cu statie de aer cald : ?!?!?Nu ti se pare normal sa ai o diferenta de temperatura intre colturile chipului cand faci reballing cu asa ceva ??? Link spre comentariu
florius Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Am facut reball cu asa ceva si merge perfect. Diferenta de temperatura nu mai mari de 10 grade. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Tu ai facut, ai experienta, esti dibaci, dar el ce experienta are in rebilare ?? Link spre comentariu
Scootie Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Tu ai facut, ai experienta, esti dibaci, dar el ce experienta are in rebilare ??Ma bucur ca te-ai distrat de minune pe problema mea dar aici nu asta conteaza si erai offtopic. Problema mea nu este neaparat lipsa de experienta ci faptul ca am un aparat care are diferenta prea mare de temperatura intre 2 colturi. Daca nu as fi avut aceasta supriza aveam deja cateva chipuri dezlipite. Pe de alta parte am cerut ajutor si solutii, sper sa le primesc inca. Ma intereseaza un DIY upper-heater daca se poate. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2013 Partajează Postat August 29, 2013 Nu m-am distrat sa stii dar banuiesc ca nu ai experienta in rebilare deci cam greu sa scoti un chip doar cu o statie de aer cald, daca ai un pic de rabdare iti atasez niste poze.Sunt poze postate de dl Mihai Cozac de la statia dansului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum