Vizitator leontemihai123 Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Credeti ca se poate rezolva cu un reflow sau mai degraba reball ? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Reflow nu dar un reball se merita. Link spre comentariu
shark020 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 am o problema la un hp dv 7 dupa lungi probleme cu placa video acu nu imi merge tastatura si mouse pad-ul am incercat cu altele si nici un efect ce imi recomandati un reflow pe south sau sa schimb kbc? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 am o problema la un hp dv 7 dupa lungi probleme cu placa video acu nu imi merge tastatura si mouse pad-ul am incercat cu altele si nici un efect ce imi recomandati un reflow pe south sau sa schimb kbc? Vezi pe pansa cu blocuri functionale unde sunt conectate mouse si tastatura, ca sa nu-l macelaresti aiurea. Link spre comentariu
Vizitator leontemihai123 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Si are cineva idee unde pot face reball in constanta ? Am fost la 2 serviceuri si cand au auzit de reflow erau cam speriati. Cred ca reball e mai greu de facut si din start o sa ma refuze Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Si are cineva idee unde pot face reball in constanta ? Am fost la 2 serviceuri si cand au auzit de reflow erau cam speriati. Cred ca reball e mai greu de facut si din start o sa ma refuze De refuzat nu cred, dar asigura-te ca au tehnologia si cunostintele pentru asta si nu sunt urechisti. Link spre comentariu
Vizitator horse Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Nu stie nimeni rezolvarea pentru eroarea "ERROR: MXM Structure not found or invalid.Reflash MXM ROM or add MXM Structure and associated callbacks to SBIOS!POST will be halted for 30 seconds and performance will be limited tobalanced performance mode until this is resolved..."pentru o placa video NVIDIA 9600 512 Mb GDDR3 ? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Rasunsul in enunt, ERROR: MXM Structure not found or invalid. Reflash MXM ROM or add MXM Structure and associated callbacks to SBIOS! - nu e recunoscuta structura MXM de catre BIOS-ul placii de baza si e sugerata si solutia. Adica nu e in lista de acceptiuni. Link spre comentariu
Vizitator horse Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Multumesc pentru raspuns. Am rescris biosul dar am nevoie de biosul corect pentru a lucra aceasta placa pe Acer 7520G Link spre comentariu
mihaicozac Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Ai nevoie de un flashmod la placa de bază ca să nu mai guiţe că nu-i convine placa.Încearcă cu ăsta: IC50133_MXM.zip Link spre comentariu
Vizitator horse Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Ca intotdeauna Mihai vine cu raspunsuri concrete. In seara asta o sa incerc.Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator horse Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Am pus biosul insa problema persista. Nu ar fi deranjant guitatul placii de baza insa nu pot ionstala nici driverul nvidia.Habar nu am ce mai pot face.Din cautarile mele am inteles ca trebuie modat biosul placii video pentru a lucra corect insa nu stiu cum pot face acest lucru.Daca cineva a mai facu asta al rog sa ma ajute .Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator laurscr Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Am un hp dv9000 la care trebuie facut reball la gpu. Am ramas impresionat de cat s-a discutat aici pe marginea subiectului si chiar daca este foarte interesant, nu sunt in stare sa citesc toate cele 66 de pagini. Oricum este clar ca operatiunea de reball nu este chiar asa simpla cum pare la prima vedere, asa ca va rog sa-mi faceti o recomandare, unde pot rezolva problema la o calitate cat mai buna, eventual pe PM, daca aici se poate considera reclama.Multumesc frumos! Link spre comentariu
VIFCOR Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Am un hp dv9000 la care trebuie facut reball la gpu. Am ramas impresionat de cat s-a discutat aici pe marginea subiectului si chiar daca este foarte interesant, nu sunt in stare sa citesc toate cele 66 de pagini. Oricum este clar ca operatiunea de reball nu este chiar asa simpla cum pare la prima vedere, asa ca va rog sa-mi faceti o recomandare, unde pot rezolva problema la o calitate cat mai buna, eventual pe PM, daca aici se poate considera reclama.Multumesc frumos! Posibil necesar reball, doar dupa diagnosticare se poate stii exact. Link spre comentariu
Vizitator laurscr Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Asa este, eu lucrez in IT, laptopul este al unui coleg. Dupa ce m-am documentat putin pe net, cred ca este destul clar defectul. Foarte multi au problema identica.M-am abtinut sa incerc sa-i fac ceva, deoarece nu am dotarea si experienta necesara. Prefer sa rezolv cu cineva mai experimentat.O recomandare te rog? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum