Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Vizitator thecandy

potsa iti trimit cipul sa imi pui bilele pe el ? contacost desigur . sau te ajut cu altceva, pana ajung sitele la mine . eu acum le fac comnda , cat te-a ajuns total cu transport si vama ?(Scuze , e dublura si nu pot sa sterg mesajul)

Link spre comentariu

Vezi ca are rating prost vanzatorul. Chatuieste cu el un pic si vezi conditiile de shipping si detalii. Daca nu, ai sa mai gasesii cateva mii cu aceleasi stie si la diverse preturi mai mari sau mici. Cand cumperi din China nu te fixa pe unul anume decat daca iei chestii neimportante si general universale de tip bile flux etc.

Link spre comentariu

Si eu cam la fel dar de obicei pe ebay nu prea ma inteleg cu ei cu valoarea de vama si au oarecum preturi sensibil mai mari, nu cu mult pentru ca sa acopere fees de ebay. Nu pierde chinezu nici un cent chiar daca se tocmeste de moarte.

Link spre comentariu

Eu am IR Pro SC de 2 ani. Functioneaza perfect n-am avut probleme cu ea pana acum, Ceva sonde K schimbate atat. Acopera linistit chiar si placile de desktop. Scotle se pare ca este o copie sau chiar ACHI cu "imbunatatiri" pe care sincer nu prea le-am, vazut decat cea cu 2 Top IR si Hot Air dar am inteles ca si acolo e o aiureala cu schimbarea capetelor ca iti trebuie nu stiu suport pentru Top care vine schimbat.

Link spre comentariu
Vizitator bogdannn08

Salut.Am si eu o problema cu un Packard Bell.De fapt este eterna problema la acest tip de laptop ...placa video NVidia dedicata.M-ar interesa si pe mine cat ar costa sa ii fac un reballing si ce garantie as avea?(vreau sa il fac numai pentru display-ul de 17...cu toate ca nu merita)

Link spre comentariu

Iti pot spune cat tine daca e facut corect reballingul pentru ca am facut. Tine mai mult de 6 luni cu paduri de cupru necesare. Cat costa depinde de la service la service, eu preturi pe net nu dau dar probabil vei primi PM de la colegi.

Link spre comentariu

Ca si idee...

Ce a facut mosul......

Posted Image

Posted Image

Posted Image

doar partea "hardware"......

automatizarea, urmeaza.

Posted Image

asta a fost "scapata" din greseala la o editare ulterioara........

Poate fac rost de o penalizare.

pisicu' a fost de 3 ori mai scump (acum 7 luni) decat materialele pertru' hardware.

Off-topic "by request" :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări