Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 potsa iti trimit cipul sa imi pui bilele pe el ? contacost desigur . sau te ajut cu altceva, pana ajung sitele la mine . eu acum le fac comnda , cat te-a ajuns total cu transport si vama ?(Scuze , e dublura si nu pot sa sterg mesajul) Link spre comentariu
mihaicozac Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Eu tocmai am cumparat acest set si sunt multumit.Calitatea lor este ok.http://www.ebay.com/itm/364pcs-Directly ... 2ec12fcaffE bun setul, mai puţin unele site pt. Intel care se curbează la încălzire, că sunt prea subţiri. Link spre comentariu
florius Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Da exact ,am patit cu una singura dar restul merg ok.Ca sa nu se curbeze important este sa le iei de pe cip cind acesta este inca fierbinte undeva pe la 130 grade ... Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 daca as lua asa ceva ? O parere......, prefer sa dau 90 $ sa iau tot setul !! http://www.aliexpress.com/item/Freeship ... 92790.html Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Vezi ca are rating prost vanzatorul. Chatuieste cu el un pic si vezi conditiile de shipping si detalii. Daca nu, ai sa mai gasesii cateva mii cu aceleasi stie si la diverse preturi mai mari sau mici. Cand cumperi din China nu te fixa pe unul anume decat daca iei chestii neimportante si general universale de tip bile flux etc. Link spre comentariu
florius Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Eu iau umai de pe Ebay de la utilizatori verificati.Pe Alibaba sunt foarte multe tepe !Mare grija ! Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Si eu cam la fel dar de obicei pe ebay nu prea ma inteleg cu ei cu valoarea de vama si au oarecum preturi sensibil mai mari, nu cu mult pentru ca sa acopere fees de ebay. Nu pierde chinezu nici un cent chiar daca se tocmeste de moarte. Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 ce parere aveti de statia asta ir-pro-sc achi sau scotle? se merita sau nu Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Eu am IR Pro SC de 2 ani. Functioneaza perfect n-am avut probleme cu ea pana acum, Ceva sonde K schimbate atat. Acopera linistit chiar si placile de desktop. Scotle se pare ca este o copie sau chiar ACHI cu "imbunatatiri" pe care sincer nu prea le-am, vazut decat cea cu 2 Top IR si Hot Air dar am inteles ca si acolo e o aiureala cu schimbarea capetelor ca iti trebuie nu stiu suport pentru Top care vine schimbat. Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 sa inteleg ca mai recomandat ar fi achi ir-pro-sc? Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Nu stiu. Eu am doar ACHI. Despre cealalta doar am citit. Link spre comentariu
Vizitator bogdannn08 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Salut.Am si eu o problema cu un Packard Bell.De fapt este eterna problema la acest tip de laptop ...placa video NVidia dedicata.M-ar interesa si pe mine cat ar costa sa ii fac un reballing si ce garantie as avea?(vreau sa il fac numai pentru display-ul de 17...cu toate ca nu merita) Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Iti pot spune cat tine daca e facut corect reballingul pentru ca am facut. Tine mai mult de 6 luni cu paduri de cupru necesare. Cat costa depinde de la service la service, eu preturi pe net nu dau dar probabil vei primi PM de la colegi. Link spre comentariu
bratueduard Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Ca si idee... Ce a facut mosul...... doar partea "hardware"...... automatizarea, urmeaza. asta a fost "scapata" din greseala la o editare ulterioara........ Poate fac rost de o penalizare. pisicu' a fost de 3 ori mai scump (acum 7 luni) decat materialele pertru' hardware. Off-topic "by request" Link spre comentariu
florius Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Bravo "mosule" !Oricum frumos si catelul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum