porscheg Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Saru-mana. Cand ajung prin Austria viu cu o butelie wiskey. In primvara vreau sa fac cateva zile la Praga si o zi doua la Viena. Sper sa pot ajunge atunci. Las mesaj inainte sa plec. Devine o datorie de onoare. Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 imi poate recomanda cineva o statie pt reball pana in 4000 ron noua sau sh momentan detin o statie irda t-862++ daca o doreste cineva o dau cu 1000ron, nu are nici un an Link spre comentariu
porscheg Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 ACHI 6000 e cea mai ieftina cu care sa poti lucra decent. Nu stiu daca se incadreaza in 1000EU decat poate doar daca o iei direct din China si manevrezi factura cu chinezii sa platesti in doua facturi una pentru vama prin banca si restul pe PayPal direct. T862 aia e buna pentru tel mobile. Vezi pe la atelierele GSM desi baietii aia nu prea investesc decat cel mult intr-o suflanta ieftina. Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 De unde as putea cumpara site pentru Amd Radeon IGP 0938 (chipset)As avea nevoie doar de anumite site , stiu ca sunt la lot de 300-500 dar nu am nevoie de toateSau pentru Dv 2 , 6 , 9000 de la hp? Link spre comentariu
mihaicozac Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Confunzi marcajele, la AMD nu există un asemenea chipset, aia e data fabricaţiei.Ultimul rând e cel cu versiunea, gen 216-0674034. Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Da , Scuze 215-0674034 am nevoie de o sita , mi-e teama ca nu reusesc cu cele "generale" ? O idee ? Si mai am nevoie de un b20 n03 smd mosfet Link spre comentariu
mihaicozac Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Caută pe net o poză cu cipul, partea cu bilele şi o să înţelegi de ce nu poţi folosi site universale la ATI.La nVidia mai merge cu site universale, dar se irosesc multe bile dacă nu acoperi zonele libere, dacă ai destul timp de pierdut nu e nicio problemă. Un profesionist adevărat preferă să aibă cele mai bune mijloace la dispoziţie, cheltuiala suplimentară se vede în productivitatea sporită, care aduce bani mai mulţi şi amortizează investiţia iniţială, pe lângă asta te scuteşte şi de multă oboseală şi nervi. Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 De acord , de unde le iau sitele pentru amd si nvidia. Acum am terminat cu o sita universala dar nu am reusit sa lipesc toate bilele, plus ca ma chinui mult tare la direct head cu cu hot air .Vreau sa fac un reball la acel cip si am deja 2 incercari , din ce in ce mai bune , dar..... vreau site pentru laptop in general pentru fiecare cip. pe ebay sunt set de 360 dar nu scrie pentru ce sunt , scrie desktop , notebook si xbox, dar eu nu am nevoie de desktop si xbox .De unde pot sa iau ? sau pot trimite cipul pentru reball? Link spre comentariu
mihaicozac Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 De acord , de unde le iau sitele pentru amd si nvidia. Acum am terminat cu o sita universala dar nu am reusit sa lipesc toate bilele, plus ca ma chinui mult tare la direct head cu cu hot air .Vreau sa fac un reball la acel cip si am deja 2 incercari , din ce in ce mai bune , dar..... vreau site pentru laptop in general pentru fiecare cip. pe ebay sunt set de 360 dar nu scrie pentru ce sunt , scrie desktop , notebook si xbox, dar eu nu am nevoie de desktop si xbox .De unde pot sa iau ? sau pot trimite cipul pentru reball?Unde să-l trimiţi, în China?Sunt vânzători pe eBay care au şi site individuale, la 3-4 dolari bucata, însă seturile complete sunt mai practice, nu ştii niciodată ce urmează să îţi vină la reparat.Acuma faza cu chinuiala e şi chestie de îndemânare şi experienţă, dacă ţi se pare greu nu te obligă nimeni să o faci. Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 in china nu , la un coleg ce are aceasta sita.Te rog , recomanda-mi un set de site , ca sa acopere gama majoritara de laptopuri.PS : E prima incercare de reball, poate de aceea ma chinui , si mai ales cu site universale.Mi-ar trebui mai multe , de aceea inpreuna cu cineva as face o comanda la chinezii astia , dar daca gasesc in tara e mai elegant . merci! Link spre comentariu
Vizitator marius_mx Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Fratilor...am si eu un sony vaio si nu reusesc sa-i dau de cap. E careva din Pitesti sa-mi faca si mie o relipire la cipul video.Cum se trimit aici mesaje private? Link spre comentariu
Vizitator laptopstein Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Fratilor...am si eu un sony vaio si nu reusesc sa-i dau de cap. E careva din Pitesti sa-mi faca si mie o relipire la cipul video.Cum se trimit aici mesaje private?E placa MBX-165? Daca da, mai bine da-l pe dunare :( Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Citeste si forumul si ai sa vezi . Sunt colegi ce te pot ajuta cu reball , te pot ajuta sigur !Nu te chinui cu reflow, mergi pe reball , trateaza rana , nu "petici" Link spre comentariu
florius Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Eu tocmai am cumparat acest set si sunt multumit. Calitatea lor este ok. http://www.ebay.com/itm/364pcs-Directly ... 2ec12fcaff Link spre comentariu
Vizitator thecandy Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 potsa iti trimit cipul sa imi pui bilele pe el ? contacost desigur . sau te ajut cu altceva, pana ajung sitele la mine . eu acum le fac comnda , cat te-a ajuns total cu transport si vama ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum