shark020 Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 probabil am sarit peste acest enut cipul il tin pe postamentu venit cu statia ceea ce il salta la 2-3 cm desuprea plitei plita merge merge pana la 200 acum trebuie sa mai gasesc cateva placi ca nu mai am daca ma poate ajuta careva Link spre comentariu
marcellino Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salutare! cu cine trebuie sa vb pt repararea unei placi de baza?defectul consta in faptul ca atunci cand ii dau drumul se invarte coolerul de pe proc dar nu am am imagine la placa video si se incalzeste ceva tranzistor de la alimentarea de langa procesor? ce ziceti se poate repara? si un pret!!! Link spre comentariu
shark020 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 imi poate spune si mie cineva de unde as putea cumpara banda de cupru? Link spre comentariu
shark020 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 inca o intrebare cipurile bga ce au capsula de siliciu daca sau facut din verde maro mai sunt bune? Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 inca o intrebare cipurile bga ce au capsula de siliciu daca sau facut din verde maro mai sunt bune?Am citit textul de 10 ori si nu am reusit sa inteleg nimic. La fiecare citire a textului ma doare capul. Pe bune.Te rog sa reformulezi textul intr-un mod articulat, aproximativ corect gramatical. Daca nu te descurci in limba romana, incearca intr-o alta limba pe care o stapanesti mai bine, poate traduce cineva.Multumesc de intelegere. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 inca o intrebare cipurile bga ce au capsula de siliciu daca sau facut din verde maro mai sunt bune?Am citit textul de 10 ori si nu am reusit sa inteleg nimic. La fiecare citire a textului ma doare capul. Pe bune.Te rog sa reformulezi textul intr-un mod articulat, aproximativ corect gramatical. Daca nu te descurci in limba romana, incearca intr-o alta limba pe care o stapanesti mai bine, poate traduce cineva.Multumesc de intelegere.ideea pinky e ca: acele chipuri BGA carora li s-a schimbat culoarea dupa un reflow sau ceva similar, pe direct le-a cam "prajit" ..ar mai fi bune?acum tu esti in masura sa raspunzi, desi as spune ca nu se stie decat dupa un reballing si incercat daca mai merg, dar depinde de ce au fost "prajite" in asemenea hal. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Intrebare:ce ati alege dintre aceste statii:a) STATIE REWORK | REBALLING SCOTLE IR6000 UPGRADED FULL IR | DARK IRb) STATIE REWORK | REBALLING LY IR6000 V2 FULL IR | MODEL IMBUNATATIT AL STATIEI ACHI IR6000 c) STATIE REWORK | REBALLING ACHI IR6000 FULL IR | DARK IRDispun de maxim 3500RON.Sau daca le-as lua de la chinez, care ar fi taxa vamala pt una din ele?Multumesc anticipat!Ciprian. Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Cred ca taxele vamale sunt 2,5%. Problema e ca trebuie sa platesti TVA 24% si DHL vreo 180 euro. TVA-ul il platesti si la transport.Scotle are bottom-heaterul de 2400W ceea ce ar cam fi o problema. O sa se prajeasca priza. 800W pentru bottom-heater este suficient.Mie mi se pare ca Scotle si LY sunt replici dupa ACHI. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 asa este, sunt identice, doar numele firmei de pe ele difera si puterea de preheater.4) STATIE REWORK | REBALLING SCOTLE HR 6000 IR | HOT AIRintre 1,2,3 si 4 este diferenta de pret Link spre comentariu
pinky Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Schimbarea culorii inseamna supraincalzire ceea ce nu e de bine.Bineinteles ca doar dupa ce pui chipul inapoi poti sa tragi concluzia daca chipul a supravietuit sau nu.Mai multe comentarii pe acest subiect gasesti in paginile anterioare.4) STATIE REWORK | REBALLING SCOTLE HR 6000 IR | HOT AIREu as merge pe varianta cu hot air. La asta problema ar fi ca trebuie sa folosesti site de rebilare "direct heat". Mai vezi ce zic si altii de modelul su hot air. Mai cauta si filmulete. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Pinky crede-ma ca m-am tot uitat si "toate" is bune ...si deja am capul "patrat" ca una face si drege iar cealalta e upgrade..etc..oricum parerile vor fi tot timpul impartite...dar cred si tind pe varianta cu aer si ir SCOTLE HR 6000 IR | HOT AIRce as dori ...este daca cineva foloseste statia asta sau stie pe cineva care isi poate da cu parerea mai direct...practic daca se buseste ceva ce anume se duce...etc, modul de lucru cu statia...Cu stima,Ciprian. Link spre comentariu
porscheg Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Ia-ti varianta cu botom de putere mare. A fost ratiunea pentru care am luat Achi Ir Pro. Despre partea cu aer cald la top heater...... nu stiu inca cate bine sunt puse la punct senzorii de temperatura si fluxul de aer. Ia in considerare faptul ca in Ro sunt variatii mari de temp vara iarna mediul in care vrei s-o montezi etc. In orice caz as alege bottom heater de putere mare si spatios. Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 in cazul asta "ar castiga": SCOTLE HR 6000 IR | HOT AIR Incalzire superioara (Upper Heater) Hot air: 800 W Incalzire inferioara (Preheat) IR: 1200 W, 200x200mm ACHI IR6000 FULL IR | DARK IR Incalzire superioara (Upper Heater) Lampa: Dark IR Putere: 450W Zona maxima de lucru: 65mm x 65mm Incalzire inferioara (Preheat) Lampa: IR Putere: 800W Dimensiunea maxima de preincalzire: 180x180mm Link spre comentariu
shark020 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 ajutor problema hp dv7 a fost facut reflow acum cand il aprind nu afiseaza nimica se stinge si se aprinde la un interval de 2-3 sec laptopu Link spre comentariu
MciSar Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 ajutor problema hp dv7 a fost facut reflow acum cand il aprind nu afiseaza nimica se stinge si se aprinde la un interval de 2-3 sec laptopuReballing scrie pe el! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum