Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Vizitator bumbu100

Pe diy este listata la US$499.99 + US$172.20 transport .Dupa care platesc TVA , undeva la 100$ + vama care o fi tot pe acolo ~ 100$ ( din ce spui tu )... ma ajunge undeva la aproximativ 870$ ... 3000 de ron . Uhm nu prea e rentabil ..

pai daca diy-buy ar fi din romania, ar fi rentabil de rentabil...acuma tu sti daca cele cateva milioane fac sau nu diferenta de confort.
Link spre comentariu
Vizitator bumbu100

Pe diy este listata la US$499.99 + US$172.20 transport .Dupa care platesc TVA , undeva la 100$ + vama care o fi tot pe acolo ~ 100$ ( din ce spui tu )... ma ajunge undeva la aproximativ 870$ ... 3000 de ron . Uhm nu prea e rentabil ..

pai daca diy-buy ar fi din romania, ar fi rentabil de rentabil...acuma tu sti daca cele cateva milioane fac sau nu diferenta de confort.
totusi, nu-ti lua ir6000, mai strange ceva banutzi si ia-ti un scotle ir360 pro. Sau ia-l in leasing. Platesti la rata mult mai putini bani decat faci cu ea lunar... be smart !
Link spre comentariu

Nu calculezi bine.499+172=571$ La 571 vama 0.3% =590$ aproxla 590$ platesti tva 24% = 731$Asa calculeaza vama romana. Asa am platit la la IR-Pro dupa acelasi calcul. Inainte sa plece de acolo trebuie sa te duci in vama sa iti iei cod EORI altfel nu o poti ridica din vama. 0.3% este vama la aparate de lipire sudura etc.
Link spre comentariu

Salutare.Intrebari pentru cei cu ACHI:- care aveti soft-ul vers. 2.0.7? (versiunea 2.0.0 nu face decat sa apra hieroglife pe acolo).- se poate folosi si softul de la Bird 5000?Astept un raspuns.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator laptopstein

Salutare.Intrebari pentru cei cu ACHI:- care aveti soft-ul vers. 2.0.7? (versiunea 2.0.0 nu face decat sa apra hieroglife pe acolo).- se poate folosi si softul de la Bird 5000?Astept un raspuns.Multumesc.

trimite-mi PM maine si iti dau ceva varianta.
Link spre comentariu

Salutare.Nu vreau sa va dezamagesc insa este exact ce banuiam. Din pacate softul postat este infectat cu un troian Generic26.CEJT. In acest sens am luat legatura cu chinezii de la ACHI insa tot nu am reusit sa-i determin a-mi trimite ceva neinfectat.Intreabre acum. Cei de la ACHI au realizat IR6000 precum PRO SC ca niste copii ale BIRD5000. Softurile sunt identice in afara siglelor. Se poate folosi softul de BIRD?Sa vedem parerile celor care au incercat sau stiu ceva...

Link spre comentariu

idm_luci--Vezi ca ti-am trimis eu ultimul soft de la Bauer care merege perfect la Achi (de fapt este acelasi lucru),o sa primesti mail de pe wetransfer.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări