manolo Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 Uitati aici citeva observatii la Amtech RMA 223-UV http://ultrakeet.com.au/write-ups/fluxInfo Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Acum 2 ore, manolo a spus: Uitati aici citeva observatii la Amtech RMA 223-UV http://ultrakeet.com.au/write-ups/fluxInfo Apreciez foarte mult bunavointa de ajutor...., din pacate cu gogu translate imi da numai balarii de nedescifrat, ce bine e cand gasesti ceva comentarii pe limba romaneasca.....In 1985 profesorul meu de engleza Busuioc statea cu sticla de tuica in catedra..., toti elevii din scoala au invatat Engleza de s-au spart.....la vre-o 4 ani dupa ce am terminat liceul, am auzit ca a dat coltu' de ciroza hepatica la doar 40 de ani. Editat Iulie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 14, 2019 Partajează Postat Iulie 14, 2019 (editat) Acum 7 ore, pinky a spus: Ce vezi este o metoda nepotrivita pentru chipseturi mari. Metoda merge la chipseturi mici, cu cateva zeci de pad-uri. De-acord cu tine, însă medoda de "rebilare" este una anevoioasă si învechita. O foloseam acum 15 ani cand m-am apucat de gsm. Unul dintre dezavantaje era ca bilele nu ieșeau egale, deoarece nu puteai doza corect cantitatea de pasta in fiecare gaura si trebuia sa repeți si de 2-3 ori procedura. Sa nu mai spun ca se depășea temperatura maxim admisă a chipsetului si altele. Motivul pentru care utilizam ( toti gsm-istii nu numai eu) aceasta metoda era: pe vremuri nu existau bile de 0,2-0,35 mm in comerț. Cel putin nu in România. Acum... rad si curcile de asta din videoclip. Este mult mai simplu, sigur si rapid sa utilizezi bile gata făcute, orice chipset ai rebila. Editat Iulie 14, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 18, 2019 Partajează Postat Iulie 18, 2019 (editat) La 12.07.2019 la 7:53, florius a spus: Fluxul de 10ml de la TME e teapa ... Este chinezarie ! Cel de 30 ml in schimb e ok .Dar nimic nu se compara cu fluxul de la Rossman , e scump dar il folosesc strict pentru atasarea bilelor pe cip si lipirea cipului pe placa . Pe site-ul lui Rossman nu am gasit decat fluxul AMTECH NC-559-V2-TF din linkul de jos, deci sa inteleg ca acesta e cel pe care il folositi?, am inteles eu bine sau nu, la Rossman asta comanda minima e de 150$ ? https://store.rossmanngroup.com/index.php/amtech-nc-559-v2-30-cc-16160.html Editat Iulie 18, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
florius Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Da acesta este cel mai ok flux pe care l-am folosit pana in prezent . Eu am comandat de minim 200 de usd de fiecare data . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2019 Partajează Postat Iulie 22, 2019 Acum 5 ore, florius a spus: Da acesta este cel mai ok flux pe care l-am folosit pana in prezent . Eu am comandat de minim 200 de usd de fiecare data . Ok, gata acum e destul de clar. Multe multumiri!!! Link spre comentariu
vasile eugen Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Am tot citit pe aici despre fluxuri. Intrebarea mea este pentru dzlipire/lipire a unei memori(24xxx,25qxx) cu o statie cu aer cald ce este mai bine cumparat . Am vazut ca este folosit https://www.gsmnet.ro/aparatura-instrumente-service-piese-schimb-consumabile/pasta-flux-seringa-amtech-amt-rma-223-uv-10ml ,merita cumparat? Link spre comentariu
sbanca Postat Septembrie 30, 2019 Partajează Postat Septembrie 30, 2019 Salutare. Dacă mai are nevoie cineva de flux ALPHA OM-338 va pot ajuta. Link spre comentariu
cioarga Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 (editat) Acum 10 ore, sbanca a spus: Salutare. Dacă mai are nevoie cineva de flux ALPHA OM-338 va pot ajuta. un pret va rog Editat Octombrie 1, 2019 de cioarga Link spre comentariu
sbanca Postat Octombrie 1, 2019 Partajează Postat Octombrie 1, 2019 Acum 31 minute, cioarga a spus: un pret va rog 30 lei / buc. Pentru cantități mai mari negociem Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 (editat) Mi-a venit o idee si am probat cu success un sistem simplu de autoridicare a chipurilor Bga, lipite cu adeziv negru la placile Lenovo, fara riscul de a rupe padurile, folosind o penseta cu varful indoit in interior la circa 90 de grade si un radiator. Ajuns la punctul de topire chipul sare singur, ( ca Hopa Mitica ) datorita fortei exercitate spre interior si in sus de eleasticitatea pensetei si sistemul parghie. Pozele sant din test, iar curatarea am facut-o doar asa in fuga, pentru a ma asigura ca padurile si chipurile sant intacte. La lucrul pe placi bune, zona invecinata trebuie neaparat protejata perfect chiar de langa marginea BGA-ului cu banda adeziva de aluminiu, la fel orice alt BGA de pe placa trebuie protejat termic foarte bine. Editat Octombrie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Kryspy Postat Octombrie 22, 2019 Partajează Postat Octombrie 22, 2019 Buna idee ! E de retinut ! Multumim ! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) On 10/22/2019 at 9:38 AM, Koko said: Mi-a venit o idee si am probat cu success un sistem simplu de autoridicare a chipurilor Bga, lipite cu adeziv negru la placile Lenovo, fara riscul de a rupe padurile, folosind o penseta cu varful indoit in interior la circa 90 de grade si un radiator. Ajuns la punctul de topire chipul sare singur, ( ca Hopa Mitica ) datorita fortei exercitate spre interior si in sus de eleasticitatea pensetei si sistemul parghie. Pozele sant din test, iar curatarea am facut-o doar asa in fuga, pentru a ma asigura ca padurile si chipurile sant intacte. La lucrul pe placi bune, zona invecinata trebuie neaparat protejata perfect chiar de langa marginea BGA-ului cu banda adeziva de aluminiu, la fel orice alt BGA de pe placa trebuie protejat termic foarte bine. Cred ca cel mai sigur ar fi ca placa "buna" sa fie acoperita toata cu folie de aluminiu si decupata doar la cip, in felul asta esti sigur ca nu sare fludor(de la bile) pe alte componente ale placi...n-am inteles ce rol joaca radiatorul de aluminiu?, banuiesc ca l-ai pus sa nu se miste placa... Felicitarii pentru ideia impartasita ! Editat Noiembrie 2, 2019 de Costica Tv Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2019 Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 (editat) Acum 7 ore, Costica Tv a spus: ...n-am inteles ce rol joaca radiatorul de aluminiu?, banuiesc ca l-ai pus sa nu se miste placa... Felicitarii pentru ideia impartasita ! De e pentru fixare. Cu placere! Editat Noiembrie 2, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
ghitaghiorghe Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 Va salut cu tot respectul.Are cineva de vanzare un PC-410 Altex?Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum