orgasmo Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Intrebare pentru cei care fac reball: din experienta voastra sondele in timp se decalibreaza? Da, datorita materialelor atacate de microcoroziunea de la flux-ul utilizat si efectului de imbatranire in materiale ce compun sonda. Link spre comentariu
georgeleus Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 8500GT ?? Reball ? Ala nici reflow nu merita. Extasy, daca chiar vrei reinvii o placa video relativ decenta pentru generatia aia, iti dau de ales intre un EVGA 8800GT, 8800GT SC si un alt MSI 8800GT dual slot. Am aceste trei placi din care doar un evga e functional (pana se-ncalzeste). Toate au nevoie de reballing (e problema consacrata la ele). Pentru cei care vreti sa va legati la cap cu astfel de tehnologie, vi le donez. Platiti doar transportul. Bafta ! Link spre comentariu
georgeleus Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Placile s-au adjudecat pe data de 8 Martie la primii sositi. Imi pare rau ca n-am revenit asupra subiectului, aparent asta e mai citit decat bazarul. Sanatate ! Link spre comentariu
Vizitator Indrie Teofil Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 salutare sunt nou pe acest sait am o rugaminte de unde pot sa cumpar becuri halogen liniar cu mufe cu tot ? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Exista o rubrica dedicata cumpararilor dar mai exista si Google. http://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ https://www.google.ro/search?q=bec+halogen+liniar+pret&oq=bec+halogen+liniar+pre&gs_l=serp.1.0.33i21k1l2.2867.3715.0.5538.4.4.0.0.0.0.115.431.0j4.4.0....0...1.1.64.serp..0.3.319...0j35i39k1j0i22i30k1.RGHZCZqRoPI Link spre comentariu
Vizitator UN CETATEAN Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 (editat) salutare sunt nou pe acest sait am o rugaminte de unde pot sa cumpar becuri halogen liniar cu mufe cu tot ? De la magazinul de electrice,sunt de la 100 la 450 de wati.Am si eu in ograda un proiector cu bec de halogen liniar,de 250 de wati. Exista o rubrica dedicata cumpararilor dar mai exista si Google. http://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ https://www.google.ro/search?q=bec+halogen+liniar+pret&oq=bec+halogen+liniar+pre&gs_l=serp.1.0.33i21k1l2.2867.3715.0.5538.4.4.0.0.0.0.115.431.0j4.4.0....0...1.1.64.serp..0.3.319...0j35i39k1j0i22i30k1.RGHZCZqRoPI Decat sa te bagi in seama ca musca in ... ,mai bine nu raspunde prostii si nu-ti bate joc.Raspunde omului la obiect.Asa mi-ai facut si mie cand am cerut dump! Editat Mai 13, 2017 de UN CETATEAN Link spre comentariu
cipri_mury Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 M-am obisnuit cu balivernele tale la fel ca multi altii de aici,asa ca... Link spre comentariu
poplex22 Postat Noiembrie 21, 2017 Partajează Postat Noiembrie 21, 2017 va salut, am citeva placi de baza de laptop si de tv-uri led/lcd cu probleme de relipit procesoare cu bile BGA, functioneaza uneori si doar in anumite conditii de presiune si temperatura , va rog daca cineva ma poate ajuta ?, detalii va rog pe m.p.( daca e posibil poate cineva din zona olteniei- olt, valcea, dolj ) ?, stima multa Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 (editat) Salut, cine poate sa imi modifice si mie o statie gordak 863, in sensul ca aceasta statie are preheater, dar ca topheater foloseste o suflanta de aer cald ceea ce nu prea-mi e util. Aveam nevoie de cineva care sa-mi adapteze un top heater pe ceramica pe controllerul acelei suflante...Am atasat niste poze sugestive.Platesc generos! Editat Mai 15, 2018 de glazy16 Link spre comentariu
Marius84 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 (editat) Pai si ce este greu? Trebuie comparate consumurile celor doua rezistente, ca sa vedeti daca trebuie schimbat triacul din statie cu unul de curent mai mare. Dupa aceea, trebuie stabilit ce tip de termocupla foloseste suflanta. Partea putin mai grea este cu pozitionarea termocuplei pe noua rezistenta, daca veti alege sa stea pe ceramica rezistentei sau daca va sta pe placa pusa la copt. Editat Mai 15, 2018 de Marius84 Link spre comentariu
glazy16 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 (editat) mi-ar placea sa stea pe placa sa-mi arate temperaturile de pe placa... oricum am stat si-am analizat mai mult problema si mi-am dat seama ca ma complic tare daca ii schimb top heater-ul cu unul cu ceramica, si am luat decizia sa ii montez un suport care sa tina acea suflanta sa nu fac scurta la mana tinand-o cu mana, , insa nu stiu de unde sa fac rost de acel suport, am vazut pe internet dar pe la noi nu este.Cine are si nu-i trebuie sau cine poate confectiona unul ii platesc! Atasez si poza sugestiva, doar ca la mine statia are si aer cald si preheater nu e nevoie de 2 elemente!Aceal brat cu menghina care tine fixata suflanta! Fix suportul din a doua poza ma intereseaza dar cei de la gsmnet nu-l au in stoc si in alta parte nu-l gasesc. Editat Mai 15, 2018 de glazy16 Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 (editat) On 10/26/2016 at 2:12 PM, Costica LCD said: Salutare, are cineva ideie pompa de vacuum din imagine este cu piston sau membrana?, credeti ca are suficienta putere(vacuum) sa ridice un cip mai mare?. Va multumesc. Am reusit pana la urma sa-mi iau pompa din imaginile de sus, prima data am demontat-o sa vad daca e cu membrana sau piston, e cu membrana de cauciuc, vazind asa am crezut ca nu o sa aibe prea mare putere, dar dupa ce i-am pus furtun si ventuza, am ramas surprins de forta vacumului, din testele facute am ridicat obiecte pina la 400g peste aceasta greutate sare ventuza din acul de seringa, probabil daca as lipi ventuza de ac cu super glue, ar ridica pana la 500g, daca stiam ca ridica cipurile mari ca pe un fulg, o cumparam de mult..... Ce am cumparat eu este ca cea de sus, decat ca are -80KPa, 12L/min, ca cea din poza de jos Editat Septembrie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Salut, stie cineva daca se gaseste si in Romania unealta din foto?, nu e musai sa fie chiar la fel, sa semene cat de cat.....Multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Ce "unealta" e aia, varf pentru letcon sau ce e ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=ABNq6iDURso Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum