Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Nu trebuie exagerat cu suma declarata, eu am platit 2000 si ceva de euro si am zis la chinez sa traca 1000 si ceva de euro, suma cu care gasesti zeci de modele de stati rework. Probleme erau cand uni cereau sa se treaca sume mici gen 100-200 euro. Si oricum nu este fals in acte, factura de la chinez reprezinta exact suma declarata, diferenta de bani trimisa poate de ex sa reprezinte propietate intelectuala, de ex ai platit diferenta de suma ca sa-ti faca chinezul 2 profile de temperatura pt diferite integrate.

Link spre comentariu
Vizitator acidus

Tare :)

Am platit cu cardul de firma, nu am avut de ales. Nici nu mi-a trecut prin gand sa ma intelg cu chinezoaica si oricum facand plata prin firma nu cred ca mergea o intelegere de genul asta. Si in cazul asta va mai plati firma TVA cand vine DHL-ul ?

Mersi.

Link spre comentariu
Vizitator acidus

Din cunostintele mele daca se cumpara pe firma si ramane acolo nu se plateste TVA pentru ca firma are acel certificat intracomunitar sau cumii zice. Se plateste TVA oricum pentru ca acest bun vine dinafara UE?? Transportul a fost inclus in pret iar comisionul la DHL... sa fiu al naibii, la 1425 USD o sa am ce plati. Macar sa-l informez pe colegul meu sa nu o ia razna cand va veni coletul. 

Multumesc pentru head-up.

Stima.

ps. am mai adus 2-3 chestii din China si nu am platit nici un TVA ?!?!

Editat de acidus
Link spre comentariu

Daca vine cu DHL totul se face ca la carte si se pune tva, daca vine la posta depinde de toanele vamesului. Nu se plateste tva in EU daca si firma ta este platitor de tva si este inregistrat ca importator (exista un termen specific dar nu i-mi aduc aminte cum se numeste exact) astfel obtii un VAT number cu care se poate verifica pe situl EU firma ta si se emite factura fara tva in tarile EU.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Nu cred ca este o dimensiune standard, ca altfel puneau ei direct cupru. Se fla prin masurarea partii tasate a padului elastic folosit initial, ochiometric, sau prin incercari repetate cu diferite grosimi.

Link spre comentariu

Corect ce a zis Marius84. Daca pui o tabla prea groasa, radiatorul nu va mai face contact cu CPU si vei avea alte probleme. Au pus pad elastic tocmai pentru a asigura o racire optima pentru CPU.

Link spre comentariu

Se baga cineva la readucerea la viata acestei placi ? 

Asus GTX 570

Posted Image

Posted Image

Astept raspuns si cu pretul pt reparatie . 

Link spre comentariu
Vizitator jungleboy

Salutari! Este cineva din Oradea care face reflow, reballing sau imi puteti recomanda pe cineva?

Editat de jungleboy
Link spre comentariu

Salutari! Este cineva din Oradea care face reflow, reballing sau imi puteti recomanda pe cineva?

ia legatura cu colegu dan cond , posibil sa faca si reflow , il gasesti la depanari radio tv succes

Link spre comentariu
Vizitator jungleboy

Imi poti da o adresa sau niste indicatii catre depanari radio tv? Sunt multe in Oradea...

Am cautat intre membri pe forum, dar nu am gasit dan cond, poti sa-mi zici un nume exact?

Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări