codrut Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Ce parere aveti despre aceasta masina KADA 862D++?se preteaza pt un incepator? Link spre comentariu
shark020 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Daca vrei sa repari telefoane sau placi video desktop dar nu cele hd e buna. Dar pentru placi laptop .... Ar fi indicat sa citesti tot acest topic si ai sa iti dai seama dupa ce fel de statie iti trebuie Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Multumesc!am inteles. Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 daca vrei sa o iei pe scurtatura cumpara macar ir6000, daca esti masochist ia hut-gunuri sau alte prostii. Cu experienta care o am acum, daca m-as intoarce acum 3 ani mi-as da doua plame peste bot si as cumpara o statie de-a gata, chiar cu riscul de a rata "distractia" invatarii. Cumparand ceva de-a gata daca se poate si cu instructaj, sari peste etapa prin care am carbonizat vre-o 200 de placi. Oricum nici asa nu exista rata de succes 100% Link spre comentariu
mihaicozac Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Nici cumpărarea de-a gata a unei maşini de rework nu te scuteşte de eşecuri, până te împrieteneşti cu ea. În cazul în care o construieşti de la zero eşti nevoit măcar să înveţi mult mai multă teorie despre rework, cel puţin aşa ar trebui. Link spre comentariu
Marius84 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 (editat) Salutare! Am gasit pe un site rusesc proiectul unei statii de lipit construite ca parte de control in jurul lui Atmega32 si ca parte de comunicare cu pc max 232. Se poate face reballing cu un astfel de control, sau trebuiesc neaparat cele consacrate, ma refer aici la pc-410 si rex c100? Atasez arhiva. http://www.fileshare.ro/e31221290 Editat Ianuarie 18, 2015 de Marius84 Link spre comentariu
George(sb) Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Salutare! Am gasit pe un site rusesc proiectul unei statii de lipit construite ca parte de control in jurul lui Atmega32 si ca parte de comunicare cu pc max 232. Se poate face reballing cu un astfel de control, sau trebuiesc neaparat cele consacrate, ma refer aici la pc-410 si rex c100? Atasez arhiva. http://www.fileshare.ro/e31221290 pe scurt te complici pe lung: parerea mea ce-a mai ieftina varianta e achi ir6500 si un om care sa aiba rabdare cu tine cateva zile sa te ia de mana si sa te duca pas cu pas prin tot procesul; acum mai e un aspect: daca vrei sa o faci ca pe un hobby e foarte ok, daca o vezi strict ca pe o afacere, se fac bani, dar nu merita efortul. Daca nu ai bani sa cumperi scula mai bine nu te apuca, fa windows-uri schimbari de componente, ce poti si aduna-ti banuti pentru varianta simpla. Am prieten care nu face reballing si traieste cu nevasta si copil de 15 ani. Nu vreau sa te descurajez, stiu prin ce am trecut si imi e mila sa mai vad pe cineva asa, E un proces foarte strict, sculele sunt instabile, nici un proces nu e 100% identic. La fabrica Continental se schimba zilnic 7 sonde de temperatura pe o singura scula, fiecare sonda costa in jur de 150 de lei. Initial am spus ca sunt nebuni, acum imi dau seama ca oamenii au ales varianta ce-a mai ieftina, sa compromiti un lot e mult mai costisitor. Gandestete foarte bine ce vrei sa faci, fi destept si invata din greselile altora, multa bafta Link spre comentariu
Angel-boy Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) ma poate ajuta cineva cu un cip BD82HM70 , SJTNV , am facut reball , a mers 15min , iam facut iar dar degeaba, trebuie sa schimb chip. Am si alta placa baza , dar tot problema cu chip are, se restarteaza. sau compatibilitati . multumesc Editat Ianuarie 19, 2015 de Angel-boy Link spre comentariu
shuc Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Buna dimineata. Are cineva, cumva vreun Ati 216-0774207 bilat cu Pb? Contra cost bineinteles. Multumesc anticipat Editat Ianuarie 27, 2015 de shuc Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Buna seara colegi, va rog daca ma puteti ajuta cu un integrat SC412A, este controler pwm intr-un HP 6730B. Multumesc. Link spre comentariu
shuc Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Foloseste cineva tipul asta de flux ? Burnley DM-200 ? Este bun de ceva ? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Cred ca e aceeasi chinezarie ca si Amtech la cutie de 100g din China. Si pretul este asemanator. Eu folosesc Amtech NC559-ASM-UV si este foarte bun. Am folosit Kingbo si am fost de aceeasi parere, lucram foarte bine cu el, insa a 2-a cutie pe care am primit-o a fost de proasta calitate asa ca am luat Amtech. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 (editat) Am eu o cutie cu alifie DM-200, mi-a trimis-o mai demult chinezul cadou la o comandă mai mare, iniţial am crezut că e vaselină pt. rulmenţi, că are o consistenţă foarte dubiosă, precum şi o culoare incertă, spre maroniu. La rework nu am îndrăznit să o folosesc. Editat Februarie 1, 2015 de mihaicozac Link spre comentariu
shuc Postat Februarie 1, 2015 Partajează Postat Februarie 1, 2015 :) inseamna ca raman la kingbo. Link spre comentariu
nicugurita Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Salut! Poate recomanda cineva o camera cu care se poate vedea sub cip ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum