Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Dat de cine? Cu ce scule?

Daca e dat de cineva care nu se pricepe atunci da, cred ca ar trebui un alt chip. La fel si daca e data "la ochi".......

Iar daca placa a fost incalzita prea tare atunci eu nu as risca nici cu alt chip.

Link spre comentariu

Asta nu stiu. Pe langa cip se vad urme fine de flux, nu este deplasat, nu este umflat. Placa la o prima vedere arata bine, cred ca o sa dau cipul jos sa vad ce e sub el. E posibil ca dupa ce i dau cipul jos sa il pot opri de la buton? Sa fie cipul in scurt?

Link spre comentariu

Asta nu stiu. Pe langa cip se vad urme fine de flux, nu este deplasat, nu este umflat. Placa la o prima vedere arata bine, cred ca o sa dau cipul jos sa vad ce e sub el. E posibil ca dupa ce i dau cipul jos sa il pot opri de la buton? Sa fie cipul in scurt?

Du-l la un service specializat pina nu este prea tarziu !!!

Link spre comentariu

Cauti un alt service, de preferinta cu oameni competenti prin el.....

Si nu te apuca sa-i dai singur chip-ul jos, il vei pune'n cap 100%,,,

Link spre comentariu

Cauti un alt service, de preferinta cu oameni competenti prin el.....

Si nu te apuca sa-i dai singur chip-ul jos, il vei pune'n cap 100%,,,

Subscriu !

Link spre comentariu

Buna ziua. Revin cu problema cu msi cr630. I-am rebilat cipul si degeaba, la fel face. Intre timp am observat ca sunt corodate si distruse 2 componente din zona de power. Le-am rezolvat dar problema este acum ca se aprinde ok doar ca dupa 30 secunde apar patratele pe ecran. Cipul cred ca este dus. 

Link spre comentariu

Ori nu s-a rebilat corect, ori trebuie rebilate si memoriile video. Eu fac rebilare atat la GPU cat si la VRAM. Fara o camera video cu care sa vezi sub chipuri e imposibil sa stii daca memoriile sunt bine lipite. La fiecare rebilare am vazut pe cel putin o memorie minim 2 pad-uri innegrite, ceea ce inseamna ca acele pad-uri aveau contact rece.

Link spre comentariu

Are video integrat. Am cam descoperit problema dar nu inteleg cum sa fie asta. Pe partea de power are o componenta cu 6 pini care e in scurt. Problema e ca nu stiu ce e pentru ca nu scrie nimic pe ea. Am dat-o jos si se comporta ok pana acum.. o sa ii pun un windows sa vedem cum se comporta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări