Andrei87 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Am uitat sa mentionez, acum 2 zile a avut dat un reflow dar fara succes, cred ca mai bine ar fii sa se schimbe cipul... Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Dat de cine? Cu ce scule? Daca e dat de cineva care nu se pricepe atunci da, cred ca ar trebui un alt chip. La fel si daca e data "la ochi"....... Iar daca placa a fost incalzita prea tare atunci eu nu as risca nici cu alt chip. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Asta nu stiu. Pe langa cip se vad urme fine de flux, nu este deplasat, nu este umflat. Placa la o prima vedere arata bine, cred ca o sa dau cipul jos sa vad ce e sub el. E posibil ca dupa ce i dau cipul jos sa il pot opri de la buton? Sa fie cipul in scurt? Link spre comentariu
florius Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Asta nu stiu. Pe langa cip se vad urme fine de flux, nu este deplasat, nu este umflat. Placa la o prima vedere arata bine, cred ca o sa dau cipul jos sa vad ce e sub el. E posibil ca dupa ce i dau cipul jos sa il pot opri de la buton? Sa fie cipul in scurt? Du-l la un service specializat pina nu este prea tarziu !!! Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 A fost dus in 2 serviceuri, la unu au spus ca nu au ce ii face, la altu i-a dat reflow, ... ceva idei? Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Cauti un alt service, de preferinta cu oameni competenti prin el..... Si nu te apuca sa-i dai singur chip-ul jos, il vei pune'n cap 100%,,, Link spre comentariu
florius Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Cauti un alt service, de preferinta cu oameni competenti prin el..... Si nu te apuca sa-i dai singur chip-ul jos, il vei pune'n cap 100%,,, Subscriu ! Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Nu este prima data cand fac asta. Eu intreb daca este din cip sau altceva...o sa il dau jos si va anunt. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 De dat jos nu e greu, problema este daca placa va mai fi functionala dupa aceasta operatiune..... Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Buna ziua. Revin cu problema cu msi cr630. I-am rebilat cipul si degeaba, la fel face. Intre timp am observat ca sunt corodate si distruse 2 componente din zona de power. Le-am rezolvat dar problema este acum ca se aprinde ok doar ca dupa 30 secunde apar patratele pe ecran. Cipul cred ca este dus. Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Ori nu s-a rebilat corect, ori trebuie rebilate si memoriile video. Eu fac rebilare atat la GPU cat si la VRAM. Fara o camera video cu care sa vezi sub chipuri e imposibil sa stii daca memoriile sunt bine lipite. La fiecare rebilare am vazut pe cel putin o memorie minim 2 pad-uri innegrite, ceea ce inseamna ca acele pad-uri aveau contact rece. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Are video integrat. Am cam descoperit problema dar nu inteleg cum sa fie asta. Pe partea de power are o componenta cu 6 pini care e in scurt. Problema e ca nu stiu ce e pentru ca nu scrie nimic pe ea. Am dat-o jos si se comporta ok pana acum.. o sa ii pun un windows sa vedem cum se comporta Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 Pe placa de baza ce scrie la piesa respectiva ? Vezi care schema se potriveste de aici: http://elektrotanya.com/msi_cr630_ms-168x_rev_0a_sch.pdf/download.html http://elektrotanya.com/msi_cr630_ms-168x_rev_1.0_sch.pdf/download.html Link spre comentariu
pinky Postat Iunie 4, 2014 Partajează Postat Iunie 4, 2014 (editat) Deci este vorba despre 2N7002DW http://www.fairchildsemi.com/ds/2N/2N7002DW.pdf adica 2 buc 2N7002 intr-o singura capsula. Esti sigur ca e in scurt ? Vezi ce zice schema. Editat Iunie 4, 2014 de pinky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum