George(sb) Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 fi serios, daca gasesti pe cineva suficient de nebun sa se bage in chestia asta va trebui sa cotizezi gras, e foarte posibil sa trebuiasca modificata inclusiv alimentarea chipsetului, asta in conditiile in care gasesti unul sa ti se potriveasca, personal fara 500e nu m-as apuca de asaceva, daca vrei ceva mai performant finde-l si ia-ti altul Link spre comentariu
mihaicozac Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Vrei să zici că scrii un bios complet nou pt. 500 Euro? Vezi că te iau ăştia de la Phoenix urgent, la banii ăia.Nu vezi ce aberaţii cere omul? să îi schimbe cineva cipul grafic INTEGRAT şi să îi şi modifice biosul pt. el. Link spre comentariu
Vizitator NeoSET Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Fi serios omule bun! Ai vazut bine ca am scris ca sunt amator! Ideea nefericita cu biosul modat o am de pe un blog in care baietii se laudau ca le poti da orice setup de upgrade de bios si ei ti.l modeaza pentru ce chipset vrei tu. Cunostintele mele rahitice de electronica n.au intrat deloc in conflict cu ideea: daca tot dezlipeste omul northbrigge la 220grade, de ce se nu puna unul mai bun?Si nu, daca stiam raspunsul ca nu se poate si nici nu se merita atata efort, nu mai intrebam! Dar, multumesc pentru rabdare! Link spre comentariu
Andrei87 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Buna seara. Detin un hp g7000 cu urmatorele probleme: nu merg usburile [ in windows imi apare usb is not recognized] si nu imi mai merge sunetul. Problema a aparut dupa ce am reinstalat un windows pe 64 biti.Dupa am incercat sa reinstalez windows vista si 7 pe 32 dar fara nici un succes. Ce as putea sa ii fac? Mai am 2 placi identice dupa care as putea sa iau ceva piese. Multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Reballing la southbridge, el se ocupa de periferice de genul usb, harduri, sunet etc. Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Reballing la southbridge, el se ocupa de periferice de genul usb, harduri, sunet etc.subscriu Link spre comentariu
Andrei87 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Ok, va multumesc. Deci o sa iau un alt cip dupa o alta placa, asta a avut deja 2 reflow-uri. Link spre comentariu
cioarga Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 poate are cineva si mă ajută cu perecheaAMD 216-07522001ATI 216-0774009sau compatibilemulţumesc Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Salut baieti, am o problema la care nu prea stiu cum sa ii dau de cap. Am o placa video dedicata de laptop Fujitsu si ii prinsa cu adezivul acela rosu care se pune la mai toate chipurie grafice si nu numai. Ideea e ca nu mai am avut niciodata atatea probleme in al inlatura. De obicei se incalzeste si vine jos frumos, dar acesta nu vrea, il incalzesc si deabea pot sa rup cate o bucatica mica cu penseta din el....nu mai stiu ce sa fac. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
florius Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Placa la 120-140 de grade , flux Kingbo. Nu recomand cu penseta ci doar cu scobitori sau un bat de bambus bine ascutit.Bineinteles multa rabdare !!! Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Unde gasesc bat de bambus? Link spre comentariu
florius Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Unde gasesc bat de bambus?De regula in China !Dar poti incerca cu acele bete din comert pentru frigarui ... sau scobitori de bambus care se gasesc in diverse magazine ... Link spre comentariu
Vizitator A1yn88 Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Multumesc mult....o sa incerc Link spre comentariu
mihaicozac Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Dacă e placă fabricată de ECS/Uniwill, cum sunt majoritatea de la Fujitsu Siemens, ăia folosesc un adeziv roşu gen epoxy, tare ca piatra, care nu se lasă dat jos decât cu explozibil. Dacă nu l-ai curăţat înainte, la ridicarea cipului vine jos cu tot cu soldermask şi trasee de pe placă. Singura variantă e cu aer cald şi o sculă de dentist gen cange, ascuţită bine la vârf, cu care se sparge şi curăţă epoxy-ul bucată cu bucată, inclusiv sub cip, până la primul rând de bile. Numai aşa eviţi surărize neplăcute la ridicare. Trebuie şi mână fină, altfel se zgârie şi întrerup şi traseele. Chiar şi aşa soldermask-ul nu are şanse, dar măcar se salvează circuitele. Link spre comentariu
Andrei87 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Buna ziua. Este cineva din bucuresti care imi poate imprumuta sau vinde putin flux bun? Eu am ramas fara si am nevoie pentru vreo 5 cipuri urgent, iar pana vine comanda mea dureaza. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum