Vizitator techunity Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Salutare, Ma puteti ajuta si pe mine cu o schema pentru Fujitsu Lifebook AH531? Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 27, 2014 Partajează Postat Ianuarie 27, 2014 Te duci pe site-ul electrotanya si dai cautare dupa Quanta FH5. S-a mai pomenit in topicul asta de cateva zeci de ori despre site-ul electrotanya. Tu pe unde ai cautat? Sau e mai usor sa ceri? Link spre comentariu
Vizitator techunity Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Te duci pe site-ul electrotanya si dai cautare dupa Quanta FH5. S-a mai pomenit in topicul asta de cateva zeci de ori despre site-ul electrotanya. Tu pe unde ai cautat? Sau e mai usor sa ceri?Am gasit ceva pe electrotania dar e parolat. Nu ceream pe forum daca gaseam din alte surse Link spre comentariu
pinky Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Garantat nu e parolat. Sper sa nu fiu luat la unspe' metrii pentru ca iti dau link. http://elektrotanya.com/fujitsu_lifeboo ... nload.html Sub poza cu schema, iti va aparea dupa cateva secunde, maxim 30 secunde, Get Manual. Dai click stanga pe ala si iti descarca fisierul. E gratis si fara parola. Eu l-am descarcat ieri. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 are cineva de vanzare un ic AZV321KTR?este de la un laptop hp model 4530s. Link spre comentariu
cioarga Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 caut un model sau pe cineva care executa un suport de fixare a placii pt o statie achi ir pro, cea din dotarea statiei mai mult incurca decat ajutapoate are cineva un model care se poate construiimultumesc Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 cam ce preturi se practice pentru un rebal si peunde sunt astfel de sevice ? Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 caut un model sau pe cineva care executa un suport de fixare a placii pt o statie achi ir pro, cea din dotarea statiei mai mult incurca decat ajutapoate are cineva un model care se poate construiimultumescFaci niste distantoare cam de 3 cm lungime si diametrul nu prea mare cam 5mm la un capat cu filet de 2,5 cred nu sunt sigur .Mai faci inca o pereche la fel dar cu gaura in centru de acelasi diametru .Practic se vor insuruba unul in altul prin gaura din placa .Gaurile in placa sunt destule asa ca placa va fi plana .Depinde desigur si de ce statie ai cum arata heaterul de jos vor sta practic pe heater. Link spre comentariu
cioarga Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 caut un model sau pe cineva care executa un suport de fixare a placii pt o statie achi ir pro, cea din dotarea statiei mai mult incurca decat ajutapoate are cineva un model care se poate construiimultumescFaci niste distantoare cam de 3 cm lungime si diametrul nu prea mare cam 5mm la un capat cu filet de 2,5 cred nu sunt sigur .Mai faci inca o pereche la fel dar cu gaura in centru de acelasi diametru .Practic se vor insuruba unul in altul prin gaura din placa .Gaurile in placa sunt destule asa ca placa va fi plana .Depinde desigur si de ce statie ai cum arata heaterul de jos vor sta practic pe heater.ms, am inteles, ce mi spui sunt numai niste distantoare, eu vreau ceva ca si cel de PS3 de ex, pun si poza, dar sa l pot folosi la orice placa Link spre comentariu
lalihifi Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 ms, am inteles, ce mi spui sunt numai niste distantoare, eu vreau ceva ca si cel de PS3 de ex, pun si poza, dar sa l pot folosi la orice placaLa suprafata plana (heater) e cea mai buna solutie deoarece nu conteaza unde sunt gaurile sau ce varianta de placa ai .Crede-ma daca pui o sticla speciala peste heater ca sa faci perfect plan deja distantoarele sunt cea mai buna solutie .Si in poza de mai sus sunt tot distantoare dar puse pe ceva ca sa fie plan ca sa nu zic ca deja esti limitat de nr de variante (pozitionare gauri). Link spre comentariu
shark020 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 MCP67D-A3 de pe un hp dv 6 se schimba sau merge rebilat? Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 O rebilare te costa 2.000 de bile si cel mult 2 ore de lucru. Nu crezi ca e mai ieftin sa incerci o rebilare ? Link spre comentariu
shark020 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 ma costa 2 ore de munca de pomana, cipu il pot lua de pe o alta placa ce a avut alta problema. De aceea vreau sa stiu daca si acest tip de mcp e cu bube sau nu Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Toate cipurile nVidia fabricate intre 2006 si 2009 sunt cu bube. Mai bine schimba-l. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Nu chiar toate, sunt şi loturi bune, dar majoritatea sunt proaste, într-adevăr. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum