Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rework, reball, chipuri video laptop

Vizitator steve taylor

Postări Recomandate

Te duci pe site-ul electrotanya si dai cautare dupa Quanta FH5. S-a mai pomenit in topicul asta de cateva zeci de ori despre site-ul electrotanya. Tu pe unde ai cautat? Sau e mai usor sa ceri?

Link spre comentariu
Vizitator techunity

Te duci pe site-ul electrotanya si dai cautare dupa Quanta FH5. S-a mai pomenit in topicul asta de cateva zeci de ori despre site-ul electrotanya. Tu pe unde ai cautat? Sau e mai usor sa ceri?

Am gasit ceva pe electrotania dar e parolat. Nu ceream pe forum daca gaseam din alte surse :)
Link spre comentariu

caut un model sau pe cineva care executa un suport de fixare a placii pt o statie achi ir pro, cea din dotarea statiei mai mult incurca decat ajutapoate are cineva un model care se poate construiimultumesc

Link spre comentariu

caut un model sau pe cineva care executa un suport de fixare a placii pt o statie achi ir pro, cea din dotarea statiei mai mult incurca decat ajutapoate are cineva un model care se poate construiimultumesc

Faci niste distantoare cam de 3 cm lungime si diametrul nu prea mare cam 5mm la un capat cu filet de 2,5 cred nu sunt sigur .Mai faci inca o pereche la fel dar cu gaura in centru de acelasi diametru .Practic se vor insuruba unul in altul prin gaura din placa .Gaurile in placa sunt destule asa ca placa va fi plana .Depinde desigur si de ce statie ai cum arata heaterul de jos vor sta practic pe heater.
Link spre comentariu

Faci niste distantoare cam de 3 cm lungime si diametrul nu prea mare cam 5mm la un capat cu filet de 2,5 cred nu sunt sigur .Mai faci inca o pereche la fel dar cu gaura in centru de acelasi diametru .Practic se vor insuruba unul in altul prin gaura din placa .Gaurile in placa sunt destule asa ca placa va fi plana .Depinde desigur si de ce statie ai cum arata heaterul de jos vor sta practic pe heater.
ms, am inteles, ce mi spui sunt numai niste distantoare, eu vreau ceva ca si cel de PS3 de ex, pun si poza, dar sa l pot folosi la orice placapost-11369-139829750247_thumb.jpg
Link spre comentariu

ms, am inteles, ce mi spui sunt numai niste distantoare, eu vreau ceva ca si cel de PS3 de ex, pun si poza, dar sa l pot folosi la orice placa

La suprafata plana (heater) e cea mai buna solutie deoarece nu conteaza unde sunt gaurile sau ce varianta de placa ai .Crede-ma daca pui o sticla speciala peste heater ca sa faci perfect plan deja distantoarele sunt cea mai buna solutie .Si in poza de mai sus sunt tot distantoare dar puse pe ceva ca sa fie plan ca sa nu zic ca deja esti limitat de nr de variante (pozitionare gauri).
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări