Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

compresor aer

bmxdany

Postări Recomandate

Vazind compresoarele vopsite mi-am adus aminte si de pistoluil meu de vopsit, din cind in cind mai vopsesc si eu cite o "tabla" si acesta pe care il am e prea mare pentru ce i-mi trebuie mie, doresc un pistol mai mic (am aerograf dar nu sint prea multumit de el, este mai mult un "suflici"....) am gasit astapost-9441-139829669159_thumb.jpg pe net si cer o parere, este bun? gindesc si sper ca poate a folosit cineva asa ceva si-mi poate impartsii din experienta, nu vreau scula profesionala dar cit de cit sa pulverizeze bine vopseaua, pistolul pe care il am e pentru "auto" sa zic asa, mie i-mi trebuie ceva pentru suprafete mici gen carcasa aparate etc si mai mare decit un aerograf.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 110
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmxdany

14

• pirvuti

12

• viopa

11

• nickrvl

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E OK pentru bricolat. Am si eu unul si azi tocmai am vopsit cu Emaur o aripa de....Oltcit.l-am folosit si la vopsit in ulei sau lacuiri incolore pe lemn (carcase ale radiourilor mele din colectie).Folosesc un compresor "Home Made" (doua compresoare de aer conditionat recuperate de la Remat, montate in tandem), butelie de 40 litri si regulatorul de presiune pus pe 2,5 atm.

Link spre comentariu

E OK pentru bricolat. Am si eu unul si azi tocmai am vopsit cu Emaur o aripa de....Oltcit.l-am folosit si la vopsit in ulei sau lacuiri incolore pe lemn (carcase ale radiourilor mele din colectie).Folosesc un compresor "Home Made" (doua compresoare de aer conditionat recuperate de la Remat, montate in tandem), butelie de 40 litri si regulatorul de presiune pus pe 2,5 atm.

Exact pentru "lucruri marunte" i-mi trebuie, cum am spus pina acum m-am folosit de un pistol "normal", mare, dar este oarecum greoi de manevrat de acea intentionez sa folosesc astfel de pistol, deci daca se poate folosi "modest" atunci o sa cumpar si eu unul. Dar totusi am vazut si alte modele (profesionale cred) si unde pretul urca cam la 250lei parca, daca nu ma insel, oricum de ordinul sutelor, o fi diferenta asa mare intre ele?
Link spre comentariu

Un prieten care se pricepe, spre deosebire de mine a aruncat unu din piata peste gard cind a avut de vopsit o masina.I`a adus clientul si pistol sa fie sigur ca i`o vopseste.S`a dus si a luat altu` , da nefiind curios nu stiu de unde sau cu ce pret.La pret , depinde fiecare cit cere , la cum merge la noi piata ala de 250 lei poate fi mai prost decit cel de 50 lei.Cel mai sanatos e sa intrebi pe cineva care asta face zilnic.Grig

Link spre comentariu

Un prieten care se pricepe, spre deosebire de mine a aruncat unu din piata peste gard cind a avut de vopsit o masina.I`a adus clientul si pistol sa fie sigur ca i`o vopseste.S`a dus si a luat altu` , da nefiind curios nu stiu de unde sau cu ce pret.La pret , depinde fiecare cit cere , la cum merge la noi piata ala de 250 lei poate fi mai prost decit cel de 50 lei.Cel mai sanatos e sa intrebi pe cineva care asta face zilnic.Grig

Acesta a fost scopul intrebarii, sa aflu de la cei ce stiu daca fac bine ce fac, "nichishoru" zice ca are (pistol din acela mic) si ca ar fi multumitor dar per total tot de o loterie dau, poate am noroc si merge....., pistolul pe care il am sigur "prietenul" dvs ar da cu el peste gard dar cum e omu`, se "adapteaza", am invatat sa ma folosesc de defectele sale si am reusit cu ani in urma sa-mi vopsesc masina cu toate ca bate intr-o parte etc etc, pentru lucruri marunte tot cu ani in urma am luat un aerograf, cu bani multi, a fost o gresala, este din acela cu "paharul" dedesubt si care (prin efectul Coanda :) ...) aspira vopseaua vertical si in sus adica ca un suflici, per total e "prost" si sta de ani buni pe un raft, unul profesional, metalic, cu pahar deasupra nu-mi permit/nu se justifica asa ca zic ca o sa incerc o varianta de mijloc, acel pistol "mic" care sper sa fie bun pentru vopsitul carcaselor diverselor aparate si alte "nimicareli". Acu` sa vedem!!, ma mai documentez ......Si daca tot o dadura-m in vopsele pun un link cu un mic articol despre cineva care vopseste bicilete: http://www.freerider.ro/mag/horia-nitu- ... 48347.htmlam dat peste el din intimplare pe un forum despre biciclete tot cautind informatii despre "pistolul meu" unde am urmarit discutia de cind intreba si el oare cum si cu ce sa faca sa vopseasca si care in timp a ajuns "maestru", acolo (pe forum) sint multe detalii despre vopsit si mut mai multe detalii cu "piesele" vopsite. Cam asa ar arata celelalte variante: http://www.sculeserviceauto.ro/eshop/in ... uctID=7319http://www.sculeserviceauto.ro/eshop/in ... uctID=7315http://www.sculedemana.ro/scule-pneumat ... y-gun.htmlun avantaj la acestea ar fi ca este rezervorul transparanet si ca se vede vopseaua in el cit mai e (cred), la cel prezentat primul, in postul precedent, avantajul ar fi ca rezervorul poate fi rotit si astfel se poate vopsi cu usurinta de jos in sus, sau ma insel?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări