Vizitator nastar Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Va Rog, sint interesat in a-mi construi o intefata pentru a putea programa un minimal Microcontrolor in vedera de a sta un led aprins timp de 2 secunde dupe care ledul trebuie sa se stinga fara a se mai aprinde pina la decuplarea tensiuni ciclu repetabil de fiecare data cind reconectez tensiuneaIn Electronica ma descurc suficientVa rog daca se poate caut si un program aplicabil operatiei expuse mai susNu am programat niciodata in alte limbaje de programare am lucrat numai cu QBasicu pe porturile LPTVa MultumescLa Revedere Link spre comentariu
francezu Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Trebuie neaparat cu microcontroler ? Se rezolva mult mai simplu, cu un banal LM555- vedeti schema din atasament. Din R3/C3 se regleaza temporizarea. Link spre comentariu
Vizitator nastar Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 merge perfect, nu ma asteptam sa nu im-i consume nimic va multumesc pentru promtitudine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum