Vizitator knutz0r Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Am un sistem 2.1 destul de vechi pot sa zic, de mult timp subwooferul baraie cand e dat volumul la boxe peste 30 - 40%. Nu l-am curatat niciodata si habar nu am daca se poate face ceva in legatura cu asta. Orice sfat e binevenit. Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 nu-ti forta norocu nu sunt facute nici sa reziste si nici sa le dai la maxim aceste sisteme sunt de 2 lei precum multe altele posteaza anuntul unde trebuie Link spre comentariu
ionut_te Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 De unde ştii că are un sistem de 2 lei? Şi chiar dacă ar fi, poate ţine la el din n motive... Dacă putem îl ajutăm pur şi simplu... Deci, knutz0r, totul va fi mult mai simplu dacă reuşeşti să percepi ce fel bârâit ai: e un bârâit constant care se aude şi în pauzele dintre melodii sau se aude numai pe perioada joaselor (başilor)? Adică, în funcţie de asta e posibil să vină de la o filtrare necorespunzătoare sau de la un difuzor spart... Oricum ar fi se poate rezolva... Link spre comentariu
rares01 Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 desfa-l analizeaza atent difuzorul eventual niste poze in detaliu cu placa de amplificare si difuzorul ar fi mai de folos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum