Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema subwoofer

Vizitator knutz0r

Postări Recomandate

Vizitator knutz0r

Am un sistem 2.1 destul de vechi pot sa zic, de mult timp subwooferul baraie cand e dat volumul la boxe peste 30 - 40%. Nu l-am curatat niciodata si habar nu am daca se poate face ceva in legatura cu asta. Orice sfat e binevenit. :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rares01

2

• ionut_te

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu-ti forta norocu nu sunt facute nici sa reziste si nici sa le dai la maxim aceste sisteme sunt de 2 lei precum multe altele posteaza anuntul unde trebuie

Link spre comentariu

De unde ştii că are un sistem de 2 lei? Şi chiar dacă ar fi, poate ţine la el din n motive... Dacă putem îl ajutăm pur şi simplu... Deci, knutz0r, totul va fi mult mai simplu dacă reuşeşti să percepi ce fel bârâit ai: e un bârâit constant care se aude şi în pauzele dintre melodii sau se aude numai pe perioada joaselor (başilor)? Adică, în funcţie de asta e posibil să vină de la o filtrare necorespunzătoare sau de la un difuzor spart... Oricum ar fi se poate rezolva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări