Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alternativa la furnir

Vizitator derAlex

Postări Recomandate

Vizitator derAlex

cum as putea finisa o boxa altfel decat prin furniruire? ma refer in special la o coala (mai subtire) care vrea sa imite furnirul, care se lipeste direct pe PAL ... cred ca se foloseste la mobila mai ieftinascuze pt descrierea saracacioasa, dar stie cineva la ce ma refer/cum se cheama ? :roll:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

3

• Shambala

1

• cristimm

1

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Se cheama autocolant.

Autocolantul se gaseste la mag. DECORAMA, in Buc., vis a vis de stadionul de pe B-dul Muncii. Se mai gaseste si la unele magazine de materiale de constructii. Cel nemtesc se si lipeste ca lumea pe suport, fata de cel francez. Slefuieste si desprafuieste bine suprafata inainte de aplicare.vtp
Link spre comentariu

vezi ca prin cel subtire se vede orice imperfectiune /denivelare - de asta spune vtp sa slefuiesti, si are dreptate. eu chituiam intai, slefuiam si dadeam si o vopsea - mai nou lac (ca am gasit f. ieftin) ca altfel nu scapam de praf. parca izvoraste din Pal :)se lipeste mai usor daca lucrezi cu apa.

Link spre comentariu

vezi ca prin cel subtire se vede orice imperfectiune /denivelare - de asta spune vtp sa slefuiesti, si are dreptate. eu chituiam intai, slefuiam si dadeam si o vopsea - mai nou lac (ca am gasit f. ieftin) ca altfel nu scapam de praf. parca izvoraste din Pal :)se lipeste mai usor daca lucrezi cu apa.

corect!Alege culorile mai inchise ( mahon, nuc ) si micile denivelari sau impuritati nu se mai vad.Succes!vtp
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator lukacristian

Colantul asta despre care vorbiti voi e acelasi lucru cu melamina?La lipire se foloseste caldura sau doar apa?Se muleaza cat de cat asta daca vreau sa-i dau ceva design la incinta?

Link spre comentariu

Colantul asta despre care vorbiti voi e acelasi lucru cu melamina?La lipire se foloseste caldura sau doar apa?Se muleaza cat de cat asta daca vreau sa-i dau ceva design la incinta?

Autocolantul este o folie de plastic ce imita furnirul la exterior, iar partea cealalta are un strat adeziv, se livreaza cu stratul adeziv lipit pe o hartie cerata de care se desprinde usor. Melamina e mai groasa si lipita industrial. Doar cantul se lipeste cu fierul de calcat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări