Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor alegere tip de incinte pentru un viitor sistem audio

DarkAngel_Bv

Postări Recomandate

Cu difuzorul ala de 10" Blue Tech n-o sa iasa nici un subwoofer. E facut mai mult pentru satelit, sau cu multa indulgenta, full-range. Unde mai pui ca are si SPL mic, si nici nu inghite prea multa putere.Cu HP-ul 15W ar mai merge, dar nici ala nu e prea potrivit pentru subwoofer. Mai bine alegi un difuzor de subwoofer de casa, si sigur o sa ai rezultate mai bune, si e mai bine sa dai banii din start pe un difuzor bun, decat sa tot faci upgrade-uri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarkAngel_Bv

7

• ionut_te

3

• BF37

2

• chorchy

2

Top autori în acest subiect

Stie Liviu ce zice, difuzoarele de care spune el au o calitate destul de buna, au fost fabricate in W Germany, coboara destul de bine pana la 50 hz si nici nu se compara cu trompetele montate acum in sistemele audio low entry. Problema cu ele e ca nu sunt asa puternice cum ti-ai dori ca sa tii balamucuri, sunt hi-fi, nu sunt profesionale. Parerea mea este ca e destul de dificil de gasit difuzoare care sa se auda ,,bine si tare,, la bani putini. Totusi arunca un ochi pe la tonsil sau Paudio.

Link spre comentariu

cand spui ca faci upgrade la difuzoare te referi la faptul ca desfaci suruburile si pui hpurile in locul bluetecurilor?sper ca nu !!! pt ca nu merge asa treaba;vor trebui alte tweetere care sa se imperecheze cu basii in caz ca le faci pe doua cai plus ca volumul incintelor nu se vor mai potrivi in nici un cazsfatul meu e sa te hotarasti bine la ce vrei acum,cred ca bluteckurile alea sunt bune pt satelti in caz ca vrei sa faci si subwooferul care sa le ajute pe joase;tweetere nu-ti pot recomanda dar te sfatuiesc sa nu iei panarame de 10roni ca asa se vor auzi ,in nici un caz piezo de 4 ron

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări