Vizitator yo2lxe Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Ma intereseaza si pe mine sa masor valorile a catorva cristale de quart pe care scrie doar cateva litere ce imi sunt indescifrabile eventual o schema sau altceva, cum as putea sa aflu valoarea lor. Link spre comentariu
Vizitator Bu_bu Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 pai...din cate stiu eu astea nu se masoara...sunt niste montaje cu ajutorul carora le verifici...si montajul iti comfirma daca functioneaza sau nutot aceste montaje sunt construite diferit in functie de gama de frecventa la care lucreaza cristalul....ti-ar trebuii cate un montaj pt fiecare gama de frecventa de la cristale....Cand am citit eu (atunci) erau doar 2 game de frecventa pt astea...dar mai mult nu stiu...incearca niste carti vechi sau ceva de genu...o sa mai arunc si eu o privire Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Rasfoieste colectia revistei tehnium ,sunt vreo trei reviste care trateaza realizarea filtrelor in scara .Este data si o schema pentru masurarea cuarturilor cu frecventmetru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum