Vizitator Alex_11 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Salut! Am pentru scoala de proiectat un circuit si apoi simulat in Orcad 9.2. Mi-am ales Circuitul Basculant Monostabil comandat prin tensiune cu circuit integrator BE555. L-am proiectat, am facut calculele, dar problema este ca nu ma prea descurc in Orcad. L-am desenat si acum as vrea sa simulez: - semnalul generat de tensiunea de comanda - graficul tensiunii de pe condesator - variatia tensiunilor de la iesirea circuitului - caracteristica de intrare a transzitorului Eventual, daca mai stiti voi ce alta simulare ar fi reprezentativa pentru acest circuit, va rog tare mult sa-mi spuneti. Eu am incercat sa creez profilele de simulare, insa nu prea vad ce m-as fi asteptat eu sa vad. Cu siguranta am gresit pe undeva, sau procedez gresit. Proiectul il am de prezentat maine (luni 17.05) asa ca v-as ruga daca vedeti thread-ul asta si stiti despre ce vorbesc, sa nu sariti peste el Circuitul pe care l-am proiectat il puteti descarca de aici: http://dl.transfer.ro/Proiect_PAC-trans ... edcf16.rar , de asemenea, l-am si atasat. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Salut,Eu as incerca sa te ajut, dar trebuie sa postezi schema intr-un format mai usor de citit, cum ar fi gif sau jpg. Nu am cu ce sa deschid fisierele pe care le-ai postat. O schema intr-un format grafic ar fi suficienta.Cirip Link spre comentariu
Vizitator Alex_11 Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Salut.Atasez schema in format .jpg.Orice sfat sau observatie e bine venita!Multumesc tare mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum