Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformaor de ridicare 12v->450V

Vizitator Nestap

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Nestap

eu sunt incepator si multe lucruri despre proectul acesta nu stiu dar stiu:sursa este de la acumulator de mashina! pe o fregventa ~800-1000 Hzpenru generare impulsurilor voi folosi un micro-circuit TL494eu am un exemplu de transformator care merge dar nu pot sa gasesc pentru el piesa(miezul din inauntru- Permaloe)marimea permaloe - (diamentrul)K80 * 50 * 20prima infasurare 600 de cercuri (0.6mm);a doua infasurare este formata din 2 parti: a cite 24 de cercuri (2mm) eu una ce pot gasi: FERID diametru 45 mmce imi puteti propune? cu ce pot sa inlocuesc asa ceva?

Link spre comentariu

Poti face o sursa in comutatie cu tl494 ridicatoare de tensiune, in configuratie push-pull care sa iti dea in secundar ce tensiune vrei tu, poti realiza si o reactie de stabilizare cu un optocuplor comandat de un shunt electronic (tl431)Da mai multe detalii, putere si ce vrei sa alimentezi cu sursa respectiva

Link spre comentariu
Vizitator Nestap

credca transformatorul trebue...

tl494 numai genereaza impulsurile pentru transformare dar dupa transformator stau 2 capacitoare a cite 100uF 450V inserie

ceva de genu acesta : aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări