Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema kit tda 7294

Postări Recomandate

salut.am cumparat acum 3 luni un kit cu tda 7294 stereo.toate bune si frumoase pana lam montat.imi baga pe boxe un brum[zgomot de fond].kitul nu il mai au pe site k sa vil arat.aveti idee de la ce ar putea fii??el este alimentat la 2x27vtraful are cam 250 300wconzii de filtraj sunt de 6800 la 80v vechi de prin 2000semnalul nu este in scurt iesirea la fel.ms anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din câte îmi aduc eu aminte nu sunt tocmai identice... câţiva pini nefolosiţi la 7294 sunt folosiţi la 7293. Dar ca să nu spun prostii, cercetez şi revin!Gata, am revenit! Aveam dreptate! Vezi pinii 5, 11, 12, vezi condensatorul pentru bootstrap! La unele variante de cablaj ale 7294 sunt conectaţi împreună cu alţi pini, aşa că ai grijă să nu bubui ceva. Citeşte şi notele din josul datasheet-ului.

Link spre comentariu
Vizitator Extasy

Daca ai luat de la adelaida kit'ul , asa este el, cu zgomot mare de fond. Eu nu am reusit sa scap de brum orice as fi incercat: conzi nepolarizati pe diode, masa facuta in stea , conzi filtraj 2X22000uF, cablu ecranat etc...Singura solutie pt eliminarea totala este sa SCOTI DIN SCHEMA RAHATU'ALA DE PREAMP. :bataie El baga brumul, el da atatea batai de cap. Acum, fara el , toate bune si frumoase... :da , desigur trebuie sa umbli un pic si la reactie, pt a avea o sensibilitate mai mare la TDA'uri :nas:

Link spre comentariu

dap.dela adelaida este kitul.eu al luat 2.unul cu tda in punte pt woofer si filtru activ care merge impecabiliar celalalt pt sateliti face prob, o sa ii scot preampliful ala si il fac normal pe direct.ms pt indicati la tda.o sa ma apuc sa fac cablajul pt 7293.din cate am auzit se aude mai bn.oricum de la vara vreau sa trec pe feturi dar deocamdata lipsa de buget.ms anticipat :ciuda: :ciuda: :ciuda:

Link spre comentariu

Dacă vrei să treci pe MOSFET-uri, îţi recomand cu căldură kit-urile lui sorteh, sunt realizate în baza unor idei bune, cablaje realizate impecabil, zgomot 0, sună excelent, sunt bine dimensionate, preţuri mici (cât s-o mai putea). Îţi recomand de asemenea să le comanzi cu componentele gata plantate pentru că sunt folosite componente de calitate, sunt testate şi reglate.

A nu se înţelege că vreau să promovez aceste produse din alt motiv decât calitatea (nu am alte legături cu acest coleg de forum decât comanda pentru două kit-uri şi onorarea ireproşabilă a acesteia).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări