terente Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Am un Hp iPAQ rw6815 doar ca este in greaca , ebraica , nuj ce natie de limba e asta .Cum pot sa imi instalez un windows in engleza pe el ? Am incercat sa iau de pe siteul oficial dar fara succes.Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.Stima Gafincu Adrian Link spre comentariu
suat Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 ia incearca astfelintri pe site-ul oficial [ tot acolo ajungi ] si cauti update de soft pentru softul pe care il ai tu.descarci pack-ul pt lb englezadescarci pack-ul pentru limba.. [ pe care o ai tu pe cel aparat ] iei cele 2 fisiere in 2 foldere separate.. le extragi pe ambele... iar in folderul in care ai extras versiunea in limba engleza cauti un fisier tip .nbfincepi upgrade-ul de limba greaca si dai acolo restaurare o versiune [ ai 3 butoane stiu, unul de upgrade, unul de restaurare si altul... de cancel, dai restaurare... ti se va deschide o fereastra in care esti rugat sa selectezi imaginea romului pe care o ai. Selectezi fisierul .NBF din folderul versiunii din lb engleza, dai ok.. si vezi. Ar trebui sa mearga, eu am reusit asta pe unele iPAQ-uri de generatie mai veche, unul era in italiana, altul in spaniola, am reusit sa le pun pe amandoua in engleza, mai mult, tot prin metoda asta am reusit sa schimb softul unuia [ avea ppc2000 i-am pus ppc 2002 ]Trebuie sa fii constient de faptul ca lucrezi cu memoria ROM, deci poti sa iti faci iPAQ-ul si obiect de piese de schimb. [ ICI INTRI IN ALTE BALARII..COMBINATII DE TASTE.. usb UPDATE...ETC ] a, si esentialul, iti trebuie active sync si sa stabilesti de dinainte conexiunea cu device-ul tau prin active sync.Ar trebui sa fie oarecum simplu... google it. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum