gaby57 Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 RTM 4 MF cu bloc alimentare si unitate de comanda 25w emisie ,RTM4MF 1W IN PERFECTA STARE.DE VINZARE Link spre comentariu
Yo4You Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Pune pret si poze poate is unii curiosi eu spre exemplu tare as vrea sa vad ceva poze. Link spre comentariu
Flor Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 RTM 4 MF .... 25w emisie ,RTM4MF 1W ...Cred ca e o greseala de tastare. 4 ani am reparat RTM@RTP, avand la dispozitie scule adecvate, recte complexele de masura ZPFM 2 si 3..In acest interval nu am vazut nici un RTM care sa dea mai mult de 15W, nici batut..Adica cu sursa supravoltata si trz alese pe spanceana, cu toate reglajele facute la supersange, inclusiv suruburile stranse cu simt de raspundere.Iar RTP-ul oferea 0.5-0.7 W, in functie de tensiunea accumulatorilor.Acuma daca ai eliminat filtrele de iesire, ca sa dai armonici la toata populatia, mai castigi ceva. Evident si injuraturile de rigoareSa nu uitam ca in prospectul IEMI primul era cu 8W, asa ca triplarea puterii mi se pare putin cam exagerata, daca ma intelegi..PS. Cine stie cunoaste ce am vrut sa spun prin strangerea suruburilor, adica micsorarea rezistentei de contact...PPS. Nu mai stiu, hi, hi, care sunt parametrii de catalog ai trz final de emisie. Adica la ce tensiune si putere se prajeste, hi, hi... Link spre comentariu
gaby57 Postat Mai 15, 2010 Autor Partajează Postat Mai 15, 2010 am sa postez si ceva poze. Link spre comentariu
gaby57 Postat Mai 15, 2010 Autor Partajează Postat Mai 15, 2010 RTM 4 MF .... 25w emisie ,RTM4MF 1W ...Cred ca e o greseala de tastare. 4 ani am reparat RTM@RTP, avand la dispozitie scule adecvate, recte complexele de masura ZPFM 2 si 3..In acest interval nu am vazut nici un RTM care sa dea mai mult de 15W, nici batut..Adica cu sursa supravoltata si trz alese pe spanceana, cu toate reglajele facute la supersange, inclusiv suruburile stranse cu simt de raspundere.Iar RTP-ul oferea 0.5-0.7 W, in functie de tensiunea accumulatorilor.Acuma daca ai eliminat filtrele de iesire, ca sa dai armonici la toata populatia, mai castigi ceva. Evident si injuraturile de rigoareSa nu uitam ca in prospectul IEMI primul era cu 8W, asa ca triplarea puterii mi se pare putin cam exagerata, daca ma intelegi..PS. Cine stie cunoaste ce am vrut sa spun prin strangerea suruburilor, adica micsorarea rezistentei de contact...PPS. Nu mai stiu, hi, hi, care sunt parametrii de catalog ai trz final de emisie. Adica la ce tensiune si putere se prajeste, hi, hi...nu vreau sa ne resetam unu pe altul dar am reparat 10 ani radio telefoane 4mf si 1mf , cursuri la iemi si un atelier cu scule transferate de la ei astea ca fapt divers.RTP1MF -4MF se duc 0,7 -1w.RTF 15-20 W,cu tranzistori de firma nu romanesti,nu stiu daca ai pipait de alea facute suedia,cu piese toate de la mama lor. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Mai 15, 2010 Partajează Postat Mai 15, 2010 Pe langa pret este interesat de aflat daca au ceva quarturi instalate si in ce banda de frecventa pot sa fie utilizate.Nu de alta, dar sa incerci sa acordezi pentru 144mhz o statie care merge utilizata in 30-40mhz este prea mult de munca. Link spre comentariu
Flor Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 In esenta nu te contrazic. 15W am scos si eu, cu trz.Motorola, nu ICCE, hi, hi, care se ofileau la maxim 10W. Chiar si cei sovietici erau muuult mai buni, adica 10-13W in mod curent..Cu altii si mai buni, sortati, etc, sunt convins ca se mai pot aduna niste W acolo. Recordul vazut de mine a fost de 17.5W. Dar pana la 25W mai e ceva drum.Si la un moment dat sursa va zice NU MAI POT DEBITA tensiunea, curentul cerut(a), va creste brumul, traful se va incalzi, pt ca sarma cu care e bobinat e prea subtire..Parca in cartea tehnica era trecut 7.5W iar 25/7.5=de 3 ori si ceva..Altfel statia e foarte serioasa si buna, un varf al tehnicii acelor ani.Si nici sensibilitatea la receptie nu e deloc rea, 0.15uV fiind o cifra deloc neglijabila.. Link spre comentariu
gaby57 Postat Mai 16, 2010 Autor Partajează Postat Mai 16, 2010 Pe langa pret este interesat de aflat daca au ceva quarturi instalate si in ce banda de frecventa pot sa fie utilizate.Nu de alta, dar sa incerci sa acordezi pentru 144mhz o statie care merge utilizata in 30-40mhz este prea mult de munca.statiile au quartz -uri pe 2 canale : 69,3750 si 69,3875 .pret astept oferte la statii mai adaug bonus o cutie de trz din partea de tx Link spre comentariu
gaby57 Postat Mai 18, 2010 Autor Partajează Postat Mai 18, 2010 DE VINZARE: statiile au quartz -uri pe 2 canale : 69,3750 si 69,3875 . astept oferte . mai adaug bonus o cutie de trz din partea de tx Link spre comentariu
GIL41 Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Buna seara. Am nevoie de un sfat. De curand am reconditionat si " repus in functiune" doua bucati. Au zgomot de fond, control volum, dar nu am reusit o conversatie, la actionarea butonului de emisie se aude un clic si atat. As fi bucuross sa si conversez cu ele. Multumesc anticipat. GIL Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Acum 4 minute, GIL41 a spus: Buna seara. Am nevoie de un sfat. De curand am reconditionat si " repus in functiune" doua bucati. Au zgomot de fond, control volum, dar nu am reusit o conversatie, la actionarea butonului de emisie se aude un clic si atat. As fi bucuross sa si conversez cu ele. Multumesc anticipat. GIL Are si o frecventa de comunicatie....ceva poze.....? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Acum 19 minute, GIL41 a spus: Buna seara. Am nevoie de un sfat. De curand am reconditionat si " repus in functiune" doua bucati. Au zgomot de fond, control volum, dar nu am reusit o conversatie, la actionarea butonului de emisie se aude un clic si atat. As fi bucuross sa si conversez cu ele. Multumesc anticipat. GIL Ce cuarturi ai la ele? De unde esti, poate gasim vreun amic sa te auda si sa comunicati. De receptionat, ai receptionat ceva? Link spre comentariu
grosu99 Postat Iulie 1, 2020 Partajează Postat Iulie 1, 2020 Ce statii sunt ? RTP sau RTM ? Ptr ce banda sunt ? Link spre comentariu
bodyxx Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 Sunt interesat de ambele statii , va rog sa imi dati detalii legate de pret in privat, multumesc! Link spre comentariu
bodyxx Postat Iulie 19, 2020 Partajează Postat Iulie 19, 2020 Mai sunt statiile? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum