fratello Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 "doar noaptea, dupa ce este oprita masina, se sting luminile, se inchid usile si se incuie masina (inchidere centralizata, alarma, etc) se aprind, pentru cateva zeci de secunde, becurile de pozitie (sau faza scurta) pentru ca soferul si insotitorii "sa vada drumul spre casa". Similar, se intampla la descuierea masinii." Aceasta este functionarea modulului si asa este logic ! Daca montajul functioneaza altfel si se incalzesc si piese, ceva nu este in ordine... Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 asta as aface ziua cum ar trebiu sa faca noapte Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 15, 2011 Partajează Postat Februarie 15, 2011 sa rezolvat am facut unul cu pic 12f675 carre merge super si se pot adauga multe in soft Link spre comentariu
Vizitator eko2001ro Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Fratello, in ultimul filmulet am crezut ca deja iasa fum din ansamblu Link spre comentariu
Vizitator eko2001ro Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Am realizat si eu schema lui fratello. Merge sa aprinda un bec atunci cand este luata lumina de pe fotorezistenta; anuleaza tot atunci cand este contactul pus dar nu face nimic atunci cand cuplez intrerupatorul de la usa(cel de -). Problema nu stiu unde este, in momentul alimentarii circuitului daca este intuneric se aprinde becul, iar daca fac lumina se stinge. Sunt mai nou in ale electronicii dar nu habarnist asa ca daca ar putea cineva sa imi spuna unde ar trebuii verificat as fi recunoscator. Multumesc anticipat PS: Daca este nevoie de poze cu circuitul respectiv pot posta cateva Link spre comentariu
Vizitator eko2001ro Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 l-am demontat, deci nu mai am nevoie de ajutor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum